Buzz

Ο Ντέιβιντ Λιντς διαπραγματεύεται νέο κύκλο... «Twin Peaks»!

στα 10

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λιντς βρίσκεται σε συζητήσεις με το αμερικανικό δίκτυο NBC για να αναβιώσει και να συνεχίσει το «Twin Peaks»!

Ο Ντέιβιντ Λιντς διαπραγματεύεται νέο κύκλο... «Twin Peaks»!

Είστε έτοιμοι για τον ... 3ο κύκλο «Twin Peaks»; Εικοσιδύο χρόνια μετά την πρεμιέρα της στην αμερικανική τηλεόραση, η πιο weird σειρά στον κόσμο, έχει μία ευκαιρία να βγει από το cult παρελθοντικό status της και να αποκτήσει συνέχεια! Οι επικεφαλής προγράμματος του δικτύου NBC συναντιούνται αυτές τις μέρες με τον Ντέιβιντ Λιντς και διαπραγματεύονται την τρίτη σεζόν «Twin Peaks».

Καθώς φυσικά πρόκειται για συζητήσεις, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος ότι όλο αυτό θα συμβεί. Ομως, η πηγή που αναφέρει την είδηση διαβεβαιώνει ότι δεν είναι φήμη: ο Λιντς όντως συζητάει, σοβαρά, τη συνέχεια της πιο περίεργης, μαγικά αλλόκοτης σειράς που φιλοδοξούσε να απαντήσει στο ερώτημα «Ποιος σκότωσε την Λόρα Πάλμερ;»

Πιο συγκεκριμένα από τις μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις γνωρίζουμε ότι ο Λιντς έχει προτείνει:

  • Ο 3ος κύκλος να διαδραματίζεται στο σήμερα.
  • Να ξεκινά από το κόκκινο δωμάτιο της πρώτης σεζόν.
  • Να επιστρέψει, κι αυτό το θέτει ως όρο, το αυθεντικό καστ.
  • Αδιαπραγμάτευτα να είναι ο ίδιος επικεφαλής στο όλο πρότζεκτ.

Την είδηση και τις πληροφορίες ανέβασε στο διαδίκτυο ανώνυμο στέλεχος του NBC που ήταν στα μίτινγκ. Ναι, θα μπορούσε όλο αυτό να είναι φάρσα. Ισως να τρέφεται από τη λαχτάρα μας να δούμε τον ιδιοσυγκρασιακό σουρεαλιστή σκηνοθέτη της καρδιάς μας να ... πιάνει επιτέλους την κάμερα!

Γιατί όλα τα άλλα τα έχει κάνει: από εκθέσεις μοντέρνας ζωγραφικής και φωτογραφίας μέχρι να βάζει την υπογραφή του σε κλαμπ, design φωτιστικά, καφέδες, σαμπάνιες και βιβλία γευσιγνωσίας.