Buzz

Ο Τόμας Βίντερμπεργκ... μακριά από το αγριεμένο πλήθος

στα 10

Ο Τόμας Βίντερμπεργκ επιστρέφει μετά το «Κυνήγι», διασκευάζοντας Τόμας Χάρντι και κλείνοντας ένα κλασικό ρόλο για την Κάρι Μάλιγκαν στο δικό του «Μακριά από το Αγριεμένο Πλήθος». Υπομονή μέχρι το Μάιο του 2015.

Ο Τόμας Βίντερμπεργκ... μακριά από το αγριεμένο πλήθος

Ακόμη κι αν η προηγούμενη ταινία του δεν ήταν το «Κυνήγι» με τον Μαντς Μίκελσεν, που γνώρισε τέραστια επιτυχία παγκοσμίως, η είδηση ότι ο Τόμας Βϊντερμπεργκ διασκευάζει ξανά για τον κινηματογράφο το «Far from the Madding Crowd» του Τόμας Χάρντι, πέντε δεκαετίες μετά το φιλμ του Τζον Σλέσινγκερ, αποτελεί κάτι για το οποίο θα άξιζε να αγωνιάς...

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν η Κάρι Μάλιγκαν - πρώτη επιλογή του Βίντερμπεργκ για το ρόλο της Μπαθσίμπα Εβερντιν (στην ταινία του Σλέσινγκερ δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να ξεχάσει την Τζούλι Κρίστι) και μαζί της ο Ματίας Σένερτς («Σώμα με Σώμα»), ο Τομ Στέριτζ («Στο Δρόμο»), ο Μάικλ Σιν («Η Βασίλισσα») και η Τζουνο Τεμπλ («The Dark Knight Rises»), ενώ η προγραμματισμένη ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις αίθουσες που ανακοινώθηκε από την Fox είναι η 1η Μαΐου του 2015.

Γεγονός που εξηγεί γιατί η ταινία δεν βρέθηκε στο line-up του 67ου Φεστιβάλ Καννών, αλλά που προδίδει πως θα ξεπουλήσει ανάμεσα στους αγοραστές στο Market της Κρουαζέτ σε λίγες μέρες από σήμερα.

Η ιστορία που ο Χάρντι έγραψε το 1874 θέλει την κεντρική ηρωίδα Μπαθσίμπα Εβερντιν να καταφεύγει στην βρετανική εξοχή, όπου την πολιορκούν τρεις, εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, εραστές: ένας υπολοχαγός, ένας πλούσιος γαιοκτήμονας κι ένας βοσκός. Οσο η ηρωίδα αφήνεται ελεύθερη στα πάθη της και ανακαλύπτει τις συνέπειες μίας άστατης καρδιάς, ο Χάρντι ξεσκεπάζει στα τέλη του 19ου αιώνα την «άγια» βρετανική επαρχία και συστήνει στις μάζες τις απενοχοποιημένες ευαισθησίες του εκμοντερνισμού.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Μακριά από το Αγριεμένο Πλήθος» του Τόμας Βίντερμπεργκ.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία.

2

2

2

Διαβάστε ακόμη: