Buzz

Πρώτη φωτογραφία της νέας ταινίας του Τζόναθαν Γκλέιζερ «The Zone of Interest»

στα 10

10 χρόνια μετά την ταινία «Κάτω από το Δέρμα», ο Τζόναθαν Γκλέιζερ επιστρέφει με την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίο του Μάρτιν Εϊμις,

Πρώτη φωτογραφία της νέας ταινίας του Τζόναθαν Γκλέιζερ «The Zone of Interest»

Ακούμε εδώ και χρόνια ότι ο Τζόναθαν Γκλέιζερ, ο η σκηνοθέτης του υπέροχου «Κάτω από το Δέρμα», ετοιμάζει νέα ταινία με τον τίτλο «The Zone of Interest». Και σχεδόν 10 χρόνια από τότε επιτέλους έχουμε την πρώτη φωτογραφία από την ταινία.

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Μάρτιν Εϊμις η ιστορία της ταινίας καταπιάνεται «μ' έναν αξιωματικό των Ναζί που ερωτεύεται τη γυναίκα του διοικητή ενός στρατοπέδου. Η αφήγηση χωρίζεται σε τρία πρόσωπα, τον Ανγκελους Τόμσεν, τον αξιωματικό, τον Πολ Ντολ, τον διοικητή και τον Σμουλ Ζακαρίας, έναν ζόντερκομάντο.»

Διαβάστε ακόμα: «The Fall» του Τζόναθαν Γκλέιζερ: Tο νέο αριστούργημα του σκηνοθέτη του «Under The Skin» διαρκεί μόλις επτά λεπτά

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Κρίστιαν Φρίντελ, Σάντρα Χούλερ, Μαξ Μπεκ, Ραλφ Χέρφορθ, Στεφανί Πέτροβιτζ, Σάσα Μαζ, Μαρί Ρόζα Τίετζεν και Λίλι Φρανκ. Ο Λούκας Ζαλ, ο υποψήφιος για Οσκαρ διευθυντής φωτογραφίας για το «Ida» του Πάβελ Παβλικόφσκι, έχει αναλάβει τα ίδια καθήκοντα και στην ταινία του Γκλέιζερ, με τον Μίκα Λέβι να γράφει τη μουσική ενώ το στούντιο Α24 την παραγωγή.

Οπως δήλωσε για το πρότζεκτ του ο Τζόναθαν Γκλέιζερ, «Θυμάμαι να παρακολουθώ ντοκιμαντέρ για το Ολοκαύτωμα και να με συγκλονίζουν τα πρόσωπα των παρατηρητών, των περαστικών, των γειτόνων - αυτοί ήταν οι συνένοχοι στο έγκλημα. Αρχισα να αναρωτιέμαι: πώς είναι δυνατόν να κάθεσαι και να κοιτάς; Κάποια από αυτά τα πρόσωπα είχαν μάλιστα και μία λάμψη ενθουσιασμού - για το σοκ, το θέαμα, το "τσίρκο" της όλης υπόθεσης...».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας για το «The Zone of Interest».