Buzz

Η νέα ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ «The Shrouds» θα είναι αρκετά προσωπική

στα 10

Η Νταϊάν Κρούγκερ, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Κρόνενμπέργκ, λέει πως πρόκειται για την πιο προσωπική του ταινία και αυτό την έκανε να συγκινηθεί.

Η νέα ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ «The Shrouds» θα είναι αρκετά προσωπική

Η μεγάλη επιστροφή του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ στο σινεμά, μετά από οχτώ χρόνια, με τη νέα του ταινία «Εγκλήματα του Μέλλοντος» μπορεί να μην στέφθηκε με τεράστια επιτυχία, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα όπου και γυρίστηκε, αλλά ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε αλλά οχτώ χρόνια για την επόμενή του ταινία.

Ο ίδιος πέρσι είχε ανακοινώσει πως ήδη ετοιμάζει τη νέα του ταινία με τίτλο «Shrouds» και, σύμφωνα με μια από τις πρωταγωνίστριές της, θα είναι ίσως η πιο προσωπική του ταινία.

Η Νταϊάν Κρουγκερ, η οποία θα παίζει στη νέα ταινία του Κρόνενμπεργκ, μιλώντας στο Variety είπε πως όχι μόνο της άρεσε η διαδικασία δημιουργίας της ταινίας, αλλά συγκινήθηκε πολύ κατά τη διάρκεια της παραγωγής γιατί συνειδητοποίησε πόσο προσωπικό είναι το έργο για τον εμβληματικό σκηνοθέτη. «Μόλις τελειώσαμε τα γυρίσματα. Νομίζω ότι μπορεί να είναι η πιο προσωπική του ταινία, γιατί μιλάει για τον ίδιο και τον θάνατο της γυναίκας του. Ημουν πολύ συγκινημένη που το έκανα γιατί ήξερα ότι ήταν τόσο κοντά του και ήταν λίγο αποστασιοποιημένος εξαιτίας αυτού. Τον ένιωθα τόσο ευάλωτο. Ελπίζω ότι θα είναι υπέροχο.»

Διαβάστε ακόμα: Ο Βενσάν Κασέλ επιβεβαιώνει πως το «Eastern Promises 2» δεν θα γίνει τελικά

david cronenberg

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Βενσάν Κασέλ στον ρόλο του Καρς ένας χήρος και ιδιοφυΐα που εφευρίσκει ένα σάβανο που επιτρέπει στους ανθρώπους να επικοινωνούν με τους νεκρούς. Αν και οι ακριβείς λεπτομέρειες είναι ακόμα άγνωστες, η Κρούγκερ επιβεβαίωσε ότι θα παίξει πολλούς ρόλους στην επερχόμενη ταινία. Μαζί τους πρωταγωνιστούν και οι Γκάι Πιρς, Ελίζαμπεθ Σόντερς, Τζένιφερ Ντέιλ, Ερικ Γουίνθαλ και Στιβ Σουίτζμαν.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας αλλά αν τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί ίσως την δούμε κάποια στιγμή μέσα στο 2024.