Buzz

Τρέιλερ για όποιον θέλει να επιστρέψει στο «The Second Best Exotic Marigold Hotel»

στα 10

To «The Best Exotic Marigold Hotel» υπήρξε μια από αυτές τις ταινίες που - αναπάντεχα - κάνουν τόσο μεγάλη επιτυχία ώστε να δικαιούνται ένα σίκουελ. Ακόμη κι αν κανείς δεν θα τολμούσε ποτέ να το ζητήσει...

Τρέιλερ για όποιον θέλει να επιστρέψει στο «The Second Best Exotic Marigold Hotel»

Κατέχοντας ήδη τον τίτλο μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της Fox, το «Best Exotic Marigold Hotel» απέδειξε πως η συνταγή «λίγο Ινδία, λίγο απαστράπτον βρετανικό καστ και το ηλικιωμένο αγόρι μου» όχι απλά πέτυχε, αλλά απέδειξε πως υπάρχει χώρος στην κινηματογραφική ιστορία για ένα σίκουελ.

Ετσι, το «The Second Best Exotic Marigold Hotel» είναι έτοιμο, βρίσκει τους ενοίκους (Μάγκι Σμιθ, Τζούντι Ντεντς, Μπιλ Νάι κ.ά.) του σε φόρμα, προσθέτει λίγο από τη γοητεία του Ρϊτσαρντ Γκιρ που είναι ικανή να αναστατώσει τα «κορίτσια» και ετοιμάζεται για να σκίσει στο box-office με ινδικό beat και αιωνόβιο καρδιοχτύπι.

The Second Best Exotic Marigold Hotel

The Second Best Exotic Marigold Hotel

Το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε θα μπορούσε να ανήκει και στην πρώτη ταινία, αν και ο ενισχυμένος ρόλος (βλ. δολοφονικό φλέγμα) της Μάγκι Σμιθ και η χαρά του να βλέπεις την Τζούντι Ντεντς ακόμη και να μαγειρεύει φασολάκια, κάνουν το όλο θέαμα υποφερτό - για να μην πει κανείς διασκεδαστικό.

Δείτε εδώ το τρέιλερ και δώστε μια δεύτερη, τρίτη, τέταρτη ευκαιρία στη νεότητά σας:


Διαβάστε ακόμη: Η γνώμη του Flix για το «The Best Exotic Marigold Hotel»