Buzz

To «Τhe Other side of Hope» του Ακι Καουρισμάκι μας κάνει να ανυπομονούμε για το φεστιβάλ Βερολίνου

στα 10

Η καινούρια ταινία του αγαπημένου Φιλανδού σκηνοθέτη είναι μια από τις πρώτες που ανακοινώθηκαν από το πρόγραμμα της επόμενης Berlinale.

To «Τhe Other side of Hope» του Ακι Καουρισμάκι μας κάνει να ανυπομονούμε για το φεστιβάλ Βερολίνου

Το «Τhe Other side of Hope» είναι η δεύτερη ταινία στην χαλαρή τριλογία του Ακι Καουρισμάκι με ιστορίες που διαδραματίζονται σε πόλεις με λιμάνια μετά το «Λιμάνι της Χάβρης» του 2011.

Δείτε ακόμη: Η επόμενη ταινία του Ακι Καουρισμάκι, θα είναι απόλυτα επίκαιρη

Αυτή τη φορά, το φιλμ διαδραματίζεται πιο κοντά στο σπίτι του σκηνοθέτη στο Ελσίνκι και ακολουθεί την ιστορία ενός πρόσφυγα από την Συρία που ζητά άσυλο στην Φιλανδία.

Περιμένοντας την υπόθεσή του να εξεταστεί, θα συναντήσει έναν περιπλανώμενο πωλητή και οι δύο τους θα βιώσουν μια σειρά από στιγμές σαν εκείνες που συνθέτουν το σύμπαν των ταινιών του Καουρισμάκι.

Δείτε ακόμη: Ακι Καουρισμάκι: Μακριά από το αγριεμένο πλήθος

the other side of hope 607

Το «Τhe Other side of Hope» θα βγει στις αίθουσες της χώρας του στις 3 Φεβρουαρίου και λίγες μέρες μετά θα προβληθεί στο διαγωνιστικό του Βερολίνου αφού είναι ένας από τους πρώτους τίτλους που ανακοίνωσε το φεστιβάλ.

the other side of hope 607

Ανάμεσα στις υπόλοιπες ταινίες που ανακοινώθηκαν εκτός από το «Τhe Other side of Hope» συναντάμε το «The Party» της Σάλι Πότερ, το «The Dinner» του Ορεν Μόβερμαν, το «Pokot» της Ανιέσκα Χόλαντ, το «Una Mujer Fantástica» του Σεμπάστιαν Λέλιο, το «Colo» της Τερέζα Βιλαβέρντε και το «Félicité» του Αλέν Γκομί.

Δείτε εδώ όλες τις ταινίες που ανακοινώθηκαν από το φεστιβάλ και στο βίντεο πιο κάτω ένα βίντεο από τα γυρίσματα του Ακι Καουρισμάκι.


Δείτε ακόμη: