Buzz

Δείτε την Αλίσια Βικάντερ στο «Light Years» των National, με την υπογραφή του Μάικ Μιλς

στα 10

Ο Μάικ Μιλς του «Beginners» και του «20th Century Women» σκηνοθετεί το φιλμ που συνοδεύει την κυκλοφορία του νέου δίσκου του συγκροτήματος - και τα clips των singles τους. Δείτε τώρα «μια ζωή σε 164 στιγμές».

Flix Team
Δείτε την Αλίσια Βικάντερ στο «Light Years» των National, με την υπογραφή του Μάικ Μιλς

Κάπου ανάμεσα στο φορτωμένο της πρόγραμμα ταινιών (που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το biopic της διάσημης Αμερικανίδας δημοσιογράφου, φεμινίστριας και ακτιβίστριας Γκλόρια Στάινεμ), η Αλίσια Βικάντερ πρόλαβε να χωρέσει και μια συνεργασία με τους The National.

Η Σουηδή ηθοποιός ποζάρει στο εξώφυλλο του νέου δίσκου του αμερικανικού συγκροτήματος, «I Am Easy to Find», όμως πέρα από αυτό, πρωταγωνιστεί επίσης σε μια μικρού μήκους ταινία διάρκειας 24 λεπτών που δημιούργησαν οι National και η οποία θα κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα με το άλμπουμ.

Διαβάστε ακόμη: Οι Arcade Fire τραγουδούν για το «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον

The National 607

Ο Μάικ Μιλς («Beginners», «20th Century Women») σκηνοθετεί το ασπρόμαυρο φιλμ, το οποίο περιγράφεται ως «μια ζωή σε 164 στιγμές» και αποτελεί συμπλήρωμα του δίσκου: «Η ταινία δεν είναι ένα βιντεοκλίπ για τον δίσκο, ούτε ο δίσκος αποτελεί το σάουντρακ της ταινίας», εξηγούν τα μέλη του συγκροτήματος.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τρέιλερ για το φιλμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει ολόκληρο στις 17 Μαΐου, καθώς και να ακούσετε το πρώτο single με τον τίτλο «You Had Your Soul with You». Ακόμα καλύτερα, σήμερα κυκλοφόρησε το νέο single, το «Light Years», με την Αλίσια Βικάντερ σε λυρικό ασπρόμαυρο να διανύει μια ολόκληρη ζωή: σε τρεισήμισι υπέροχα λεπτά. Ταξιδέψτε με ανοιξιάτικη μελαγχολία.




Διαβάστε ακόμη