Buzz

Οι Arcade Fire τραγουδούν για το «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον

στα 10

Ακούστε μια νέα εκδοχή του «Baby Mine» που ακουγόταν στην αυθεντική ταινία του 1941, έτσι όπως την ερμηνεύουν - επίκαιρα - οι Arcade Fire.

Οι Arcade Fire τραγουδούν για το «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον

To «Baby Mine» σε μουσική του Φρανκ Τσέρτσιλ και στίχους του Νεντ Γουάσινγκτον γράφτηκε για το «Dumbo» του 1941 και το ερμήνευσε η Μπέτι Νόγιες σαν το πιο όμορφο νανούρισμα της κυρίας Τζάμπο προς το νεογέννητο μωρό ελεφαντάκι της. Το τραγούδι ήταν υποψήφιο για Οσκαρ το 1942 και από τότε μέχρι σήμερα το έχουν τραγουδήσει από την Μπετ Μίντλερ μέχρι τον Αρτ Γκαρφάνκελ και από την Μπόνι Ράιτ μέχρι την Αλισον Κράους.

Τώρα ήρθε και η σειρά των Arcade Fire που το διασκευάζουν για τις ανάγκες του νέου live action «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον. Ακούστε ένα μικρό δείγμα του τραγουδιού παρακάτω:

Η κυκλοφορία του παραπάνω δείγματος του τραγουδιού συνοδεύτηκε και από μια ανακοίνωση του ηγέτη των Arcade Fire Γουίν Μπάτλερ πως αυτός και η συζυγός του, επίσης ηγετικό μέλος του συγκροτήματος, Ρεζίν Σασάν, είναι γονείς.

Ακούστε εδώ και το αυθεντικό «Baby Mine»:

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Μαρτίου με υπότιτλους, μεταγλωττισμένη και σε 3D σε διανομή της Feelgood Entertainment.