Buzz

Pleased to meet you! Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ μιμείται τον Μικ Τζάγκερ στο βίντεο που θέλεις να δεις τώρα

στα 10

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ αποδεικνύει την αγάπη του για το classic rock, άλλη μία φορά με μία αυθόρμητη, απολαυστική μίμηση του Μικ Τζάγκερ στο «Sympathy for the Devil»!

Pleased to meet you! Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ μιμείται τον Μικ Τζάγκερ στο βίντεο που θέλεις να δεις τώρα

Καλεσμένος του Τζίμι Κίμελ, την επόμενη μέρα της 91ης τελετής απονομής των βραβείων Οσκαρ, ο Χαβιέρ Μπαρδέμ κλήθηκε να απαντήσει, πρώτα από όλα, στην ακόλουθη ερώτηση: τι έπαθε κατά τη διάρκεια της έναρξης με τους Queen και εκστασιάστηκε πραγματικά κι αληθινά με το σύντομο live; «Μα να έχεις τον Μπράιαν Μέι μπροστά σου να σολάρει... με δουλεύεις; Ουάου!» ήταν η προφανής απάντησή του.

Ο Μπαρδέμ, ο οποίος έχει παρουσιάσει τα live του Μπρους Σπρίνγκστιν στη γενέτειρά του, τη Μαδρίτη κι έχει ανέβει επί σκηνής στην πρόσφατη περιοδεία των U2 δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τη ροκ μουσική. «Ενα συνηθισμένο πρωινό στο σπίτι μας με το γιο μου είναι να έχουμε φουλ ένταση Metallica» λέει γελώντας στον Κίμελ.

Javier Bardem Mick Jagger Impression 607

Κι όταν εκείνος τον ρωτάει τι θυμάται ο ίδιος από τη χρονιά που κέρδισε εκείνος το Οσκαρ του (Β' Ανδρικού, 11 χρόνια πριν, για το «Καμία Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους» των αδελφών Κοέν) , ο Μπαρδέμ θυμάται μόνο τα πάρτι.

«Ημουν πάνω σ' ένα τραπέζι κι έκανα μίμηση Μικ Τζάγκερ να τραγουδάει το "Sympathy for the Devil"...»

Ο,τι ακολουθεί, καλύτερα να το δείτε μόνοι σας! (Περίπου στο 1.30 λεπτό)


Διαβάστε και δείτε περισσότερα