Buzz

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ αγαπάει το heavy metal (και αποκαλύπτει τέσσερις άντρες τους οποίους θα μπορούσε να ερωτευτεί)

στα 10

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, ο 48χρονος ηθοποιός μιλάει για όλα όσα του αρέσουν - από το heavy metal μέχρι τις ταινίες που αλλάζουν τον κόσμο.

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ αγαπάει το heavy metal (και αποκαλύπτει τέσσερις άντρες τους οποίους θα μπορούσε να ερωτευτεί)

«Ο κόσμος λέει "Ασχολήσου με τη δουλειά σου. Είσαι ένας ηθοποιός." Με συγχωρείτε! Ενα μέρος αυτού που κάνουμε είναι να φέρουμε το φως στο σκοτάδι. Και επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν είναι ωραίο. Μερικές φορές λες και κάνεις πράγματα που μετανιώνεις, που σε αηδιάζουν. Αλλά το κάνεις γιατί θες να δώσεις έμφαση στον χαρακτήρα, τι ακριβώς συνέβη και έγινε αυτός που έγινε, πώς είναι πραγματικά δυνατόν κάποιος να νιώθει τόσο λίγη κατανόηση για τους άλλους. Οταν μια ερμηνεία χτυπάει στο στόχο της, μπορεί να μας αγγίξει βαθιά, σε μέρη που πρέπει να αναμετρηθούμε με τον εαυτό μας. Θα μπορούσα να είμαι σαν αυτόν τον άνθρωπο; Γιατί νιώθω λύπη για αυτόν τον άνθρωπο; Αυτή είναι η τέχνη. Αυτό υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει η τέχνη.»

Ακόμη κι αν δεν υπήρχαν οι «Πειρατές της Καραϊβικής» και το πέμπτο μέρος τους που είναι πλέον έτοιμο για τις αίθουσες, υπάρχει πάντα λόγος να βάλεις στο εξώφυλλό σου τον Χαβιέ Μπαρδέμ και να μιλήσεις μαζί του για τη μουσική, το Χόλιγουντ, την Πενέλοπε Κρουζ, τους... άντρες που του αρέσουν.

Διαβάστε ακόμη: Ο Χαβιέ Μπαρδέμ ψηφίζει το Τop 5 των αγαπημένων ταινιών του

Javier Bardem Esquire 2017

Javier Bardem Esquire 2017

Αυτό έκανε το Esquire που αντί να συνοδεύσει τον Ισπανό ηθοποιό σε μια heavy metal συναυλία, μίλησε μαζί του για τους πάντες και τα πάντα, στήνοντας το φωτογραφικό φακό του Αλεξέι Χέι σαν να επρόκειτο για μια σόλο εμφάνιση ενός ντράμερ εν τη γενέσει.

Στη συνέντευξη, ο Μπαρδέμ μιλάει για το ξεκίνημά του, τη σχέση του με την Πενέλοπε Κρουζ, τους ρόλους των κακών που τον έχουν στιγματίσει, αποκαλύπτει - ουπς - πράγματα για τη νέα ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι, δηλώνει σίγουρος για το πορτρέτο του Πάμπλο Εσκομπάρ στο «Escobar» τα γυρίσματα του οποίου έχουν ολοκληρωθεί και για το επερχόμενο γύρισμα της νέας ταινίας του Ασγκάρ Φαραντί που θα τον βρει ξανά με την Πενέλοπε Κρουζ στο πλευρό για μια από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες των επόμενων χρόνων.

Ανάμεσα σε όλα αυτά (που μπορείτε να διαβάσετε εδώ), ο 48χρονος Ισπανός αποκαλύπτει και τους άντρες που θα μπορούσε να ερωτευτεί: τον Ανγκους Γιανγκ των AC/DC («Κοίτα πόσο μικροσκοπικός είναι. Μπήκε μέσα στο δωμάτιο και έπεσα στα γόνατα. Σχεδόν έκλαψα.»), τον Αλ Πατσίνο («Τον βρίσκω τόσο ελκυστικό σαν άντρα. Ω, Θεέ μου, ναι»), τον Μπραντ Πιτ («Τον είδα μια φορά στο κόκκινο χαλί και ήμουν σε φάση "γουάου".»), τον Τζόνι Ντεπ («Μα τι πρόσωπο»).

Javier Bardem Esquire 2017

Javier Bardem Esquire 2017

Διαβαστε και δείτε ακόμη

Javier Bardem Esquire 2017