Buzz

«Πειρατές της Καραϊβικής 5»: το trailer αποκαλύπτει τον Χαβιέ Μπαρδέμ ως τον απόλυτο εχθρό του Τζακ Σπάροου

στα 10

Στο trailer του τέταρτου σίκουελ των «Πειρατών της Καραϊβικής», ο ήρωας-φάντασμα-εκδικητής του Χαβιέ Μπαρδέμ αποκαλύπτει τη βεντέτα του με τον Τζακ Σπάροου. Δείτε το...

«Πειρατές της Καραϊβικής 5»: το trailer αποκαλύπτει τον Χαβιέ Μπαρδέμ ως τον απόλυτο εχθρό του Τζακ Σπάροου

Update 26.03 Δείτε το νέο τρέιλερ της ταινίας στο τέλος του κειμένου.

Είχαμε δει ένα πρώτο teaser και είχαμε διαβάσει περίπου την υπόθεση της 5ης ταινίας του franchise των «Πειρατών της Καραϊβικής» - μίας ταινίας τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράαφουν οι (Γιοακίμ Ρόνινγκ και Εσπεν Σάντμπεργκ της ταξιδιάρικης φήμης του «Kon-Tiki»), και, εκτός από τον εμβληματικό της πρωταγωνιστή Τζόνι Ντεπ, θα έχει ένα πραγματικά εντυπωσιακό καστ: επιστρέφουν ο Τζέφρι Ρας ως Μπαρμπαρόσα, αλλά κι ο Ορλάντο Μπλουμ ως Γουιλ Τέρνερ που έχουμε να δούμε στη θάλασσα από το 2007 και το «Pirates of the Caribbean: At World's End». Η Κάγια Σκοντελάριο κρατά το γυναικείο ενδιαφέρον στη νέα ταινία, ενώ, μετά τη θρυλική συμμετοχή του Κιθ Ρίτσαρντς, τώρα μια μικρή εμφάνιση θα κάνει και ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ.

Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ο νέος «κακός» της: ο Χαβιέ Μπαρδέμ εμφανίζεται ως φάντασμα που δε θα ήθελες ποτέ να συναντήσεις στους εφιάλτες σου!

pirates-carribean-dead-men 607 1

pirates-carribean-dead-men 607 2

Δείτε το πρώτο teaser: «Γνωρίζεις αυτόν τον πειρατή;» Αφαντος ο Τζόνι Ντεπ στο πρώτο teaser του «Πειρατές της Καραϊβικής 5»

Από ό,τι καταλαβαίνουμε, στο «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell no Tales», όσο ο Τζόνι «Τζακ Σπάροου» Ντεπ αναζητά την τρίαινα του Ποσειδώνα που χαρίζει σε όποιον την κρατά απεριόριστη δύναμη και τον κάνει κυρίαρχο των θαλασσών, ο Χαβιέ «Κάπτεν Σάλαζαρ» Μπάρδεμ βρίσκεται στο κατόπι του και διψά για εκδίκηση. Μόνο που δεν πρόκειται για κάποιον ζωντανό εχθρό, αλλά τον... εν λόγω... dead man - έναν πειρατή-φάντασμα, ο οποίος κατηγορεί τον Τζακ Σπάροου για το θάνατο του αδελφού του.

Στο νέο trailer που προβλήθηκε αποκλειστικά στην πρωινή εκπομπή της Εllen, παίρνουμε λίγες παραπάνω πληροφορίες για τα γεγονότα που έφεραν τον Σαλαζάρ να στοιχειώνει θανάσιμα τον Σπάροου.

pirates-carribean-dead-men 607 3

pirates-carribean-dead-men 607 4

Οι δύο ήρωες και νυν εχθροί εμφανίζονται στα νιάτα τους, μαζί και το ναυάγιο που ευθύνεται για την αιώνια έχθρα τους.

«Αυτό το αγόρι, ο Τζακ Σπάροου. Μου πήρε όλα όσα άξιζαν στη ζωή μου και με γέμισε με οργή» ακούγεται η φωνή του Χαβιέ Μπαρδέμ να λέει πικρά και απειλητικά.

«Θα πληρώσεις για όσα μου έκανες...»

Υπομονή. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2017.


Update 26.03 Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ της ταινίας


Διαβάστε και δείτε ακόμη: