Buzz

Τι ξέρουμε για την επόμενη ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι (που έχει ήδη γυριστεί)

στα 10

Μιλώντας στο φεστιβάλ του Ρέικιαβικ, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε μερικά μυστικά.

Τι ξέρουμε για την επόμενη ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι (που έχει ήδη γυριστεί)

Σε μια εποχή στην οποία οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα οποιασδήποτε ταινίας είναι κάτι που θεωρείς δεδομένο και κάθε έντυπο ή site κυνηγά το επόμενο scoop μοιάζει με άθλο το να κρατήσεις την ύπαρξη μιας ταινίας μυστική ειδικά αν πρωταγωνιστούν σε αυτή ηθοποιοί όπως η Τζένιφερ Λόρενς, ο Χαβιέ Μπαρδέμ, η Μισέλ Φάιφερ κι ο Ντόμναλ Γκλίσον.

Δείτε ακόμη: Μαντέψτε με ποιον ετοιμάζεται να συνεργαστεί ο Ντάρεν Αρονόφσκι

Ομως αυτό ακριβώς συνέβη με την επόμενη ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι και για την οποία το μόνο πράγμα που ξέρουμε είναι ότι αφορά στην «σχέση ενός ζευγαριού η οποία δοκιμάζεται όταν δυο απρόσκλητοι επισκέπτες φτάνουν στο σπίτι τους διαταράσσοντας την ύπαρξή τους».

Ο σκηνοθέτης εν τούτοις μιλώντας πριν λίγες μέρες στο φεστιβάλ του Ρέικιαβικ έδωσε μερικές ακόμη πληροφορίες για το φιλμ όπως για παράδειγμα ότι ο Γιόχαν Γιοχάνσον θα γράψει την μουσική ή ότι το φιλμ θα είναι γυρισμένο σε 16mm εκτός από μερικές σκηνές που γυρίστηκαν ψηφιακά καθώς θα περιέχουν έναν μεγάλο όγκο ειδικών εφέ.

Δείτε ακόμη: Οσα λένε ο Μίκαελ Χάνεκε κι ο Ντάρεν Αρονόφσκι μεταξύ τους...

Οσο για το ύφος του φιλμ ο Αρονόφσκι είπε τα εξής «νομίζω ότι οι πρώτες μου ταινίες είχαν να κάνουν περισσότερο με τις ιδέες. Στο «Νώε» όμως υπήρχε ένα ξεκάθαρο περιβαλλοντικό μήνυμα, βρισκόταν στις γραφές, αλλά ένοιωσα ότι έπρεπε να το κάνω πολύ πιο εμφανές. Η επόμενη ταινία μου έχει ανάλογες πολιτικές προθέσεις, αλλά η πρωταρχική και η απόλυτη ευθύνη ως σκηνοθέτης είναι να κάνω κάτι που θα μπορέσει να απευθυνθεί και να αγγίξει το κοινό του».

Η ταινία, (η οποία δεν έχει ακόμη τίτλο), θα βγει στις αίθουσες μέσα στο 2017 κι αγαπητέ Ντάρεν, το κοινό είναι ήδη εδώ και περιμένει.

Διαβάστε ακόμη: