Buzz

O Ντάρεν Αρονόφσκι και ο Γούντι Χάρελσον έχουν να σας πουν κάτι για την κλιματική αλλαγή

στα 10

Φρέσκος από τον... κατακλυσμό του «Νώε», ο Ντάρεν Αρονόφσκι υπενθυμίζει ότι η κλιματική αλλαγή είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα που θα επηρεάσουν τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου στην Αμερική.

O Ντάρεν Αρονόφσκι και ο Γούντι Χάρελσον έχουν να σας πουν κάτι για την κλιματική αλλαγή

Το βίντεο που χρηματοδοτήθηκε από την οργάνωση NextGen Climate έρχεται λίγες μόνο ημέρες πριν τις ενδιάμεσες εκλογές της 4ης Νοεμβρίου στην Αμερική όπου θα κριθούν πολλά περισσότερα από τη δημοτικότητα του Μπαράκ Ομπάμα. Και υπενθυμίζει πως η κλιματική αλλαγή είναι ένα θέμα που όσο κι αν γίνεται επίμονη προσπάθεια να ξεχαστεί παραμένει μια απειλή για την όποια ευημερία του ανθρώπινου είδους.

Χωρίς να παίρνει θέση, αλλά σαφώς εναντίον της πλουτοκρατίας, το διαφημιστικό στηρίζεται πάνω σε εικόνες ενός κόσμου που καταστρέφεται όσο μιλάμε, δείγμα της ευαισθησίας του Αρονόφσκι, ο οποίος έχει ταχθεί ρητά υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος, πράγμα που διατρέχει τόσο το «Νώε» όσο και την προσωπική του δράση γύρω από την ενημέρωση για την κλιματική αλλαγή.

Με την αφήγηση του Γούντι Χάρελσον και έναν ολόκληρο μηχανισμό που, με αφορμή τις επικείμενες εκλογές, θέλει να επηρεάσει τους Αμερικάνους να σκεφτούν συνολικά την πολιτική της Γερουσίας, δείτε την κατάθεση του Ντάρεν Αρονόφσκι για το πως μπορούμε να σταματήσουμε το τέλος του κόσμου (όπως τον ξέραμε).


Διαβάστε ακόμη: