Buzz

Η Πενέλοπε Κρουζ κι ο Χαβιέ Μπαρδέμ είναι οι μεγαλύτεροι groopies των U2

στα 10

Οι U2, συνεχίζοντας την «Innocence + Experience» περιοδεία τους, έπαιξαν στη Βαρκελώνη πριν από λίγες μέρες και ο Χαβιέ Μπαρδέμ με την Πενέλοπε Κρουζ ανέβηκαν στη σκηνή (και δεν κατέβαιναν).

Η Πενέλοπε Κρουζ κι ο Χαβιέ Μπαρδέμ είναι οι μεγαλύτεροι groopies των U2
It's alright, it's alright, it's alright she moves in mysterious ways

It's alright, it's alright, it's alright she moves in mysterious ways: το ζευγάρι που ξέρει να γλεντάει, ξέρει και να ζει. Η Πενέλοπε Κρουζ κι ο Χαβιέ Μπαρδέμ, παντρεμένοι από το 2010 και γονείς δύο παιδιών, ανέβηκαν στη σκηνή των U2 κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδωσαν στη Βαρκελώνη, τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί τους το «Mysterious Ways».

Η Πενέλοπε με ξανθιά περούκα και playboy κουνελοαυτιά, ο Χαβιέ με μπλε ηλεκτρίκ καπέλο και μποά, διασκέδασαν μαζί με τον Bono και τον Edge σαν να μην τους βλέπει κανείς - παρόλο που βρισκόντουσαν μπροστά σε χιλιάδες φανατικούς σ' ένα sold out στάδιο και, από την άλλη μέρα, πρωταγωνιστές viral video στον κυβερνοχώρο.

Δείτε ακόμη: O Γούντι Χάρελσον στο μικρού μήκους βίντεο κλιπ του «Song for Someone» των U2

penelope cruz javier bardem u2 concert 607 1

penelope cruz javier bardem u2 concert 607 2

Ο Μπαρδέμ ήταν ο πρώτος που κατέλαβε τη σκηνή και χόρεψε... μυστηριωδώς. Ο οσκαρικός ηθοποιός, τον οποίο ο Bono σε κάποια στιγμή αποκάλεσε «beautiful dancer» μπορεί να μετανιώνει σήμερα ξεμέθυστος την απενοχοποιημένη, αλά "Magic Mike", χορογραφία που ακολούθησε επί σκηνής - μπορεί κι όχι. Εμείς την καταδιασκεδάσαμε.

Διαβάστε ακόμα: Ο Χαβιέ Μπαρδέμ ψηφίζει το Τop 5 των αγαπημένων ταινιών του

penelope cruz javier bardem u2 concert 607 3

penelope cruz javier bardem u2 concert 607 5

Η Πενέλοπε ακολούθησε για να τον μαζέψει, έμεινε όμως για δεκάδες φωτογραφίες. Πάντως ο Bono αναγκάστηκε να τους πει να κατέβουν επιτέλους στις θέσεις του για να συνεχίσει τη συναυλία, καθώς το ζευγάρι των ισπανών πρωταγωνιστών ήταν τόσο χαρούμενο που δεν έμοιαζε να έχει καμία τέτοια πρόθεση.

More power to them. Πάντα τέτοια.


.

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: