Buzz

H Πενέλοπε Κρουζ και ο Χαβιέ Μπαρδέμ σε «μαύρη λίστα» για τις δηλώσεις τους κατά του Ισραήλ

στα 10

Μετά την υπογραφή της διαμαρτυρίας κατά της «γενοκτονίας του Ισραήλ» στη Γάζα, η Πενέλοπε Κρουζ και ο Χαβιέ Μπαρδέμ μπαίνουν σε χολιγουντιανή «μαύρη λίστα».

H Πενέλοπε Κρουζ και ο Χαβιέ Μπαρδέμ σε «μαύρη λίστα» για τις δηλώσεις τους κατά του Ισραήλ

Ολοι θυμούνται την ανοιχτή επιστολή που υπέγραψαν 100 προσωπικότητες του θεάματος της Ισπανίας με επικεφαλής τον Πέδρο Αλμοδόβαρ, την Πενέλοπε Κρουζ και τον Χαβιέ Μπαρδέμ κατά του Ισραήλ. Και όλοι θυμούνται επίσης την απάντηση του Γιον Βόιτ που τους έφερε προ των ευθυνών τους για το κατά πως λέει γεγονός ότι είναι υπεύθυνοι για τις εκρήξεις αντισημιτισμού που σημειώνονται όλο και περισσότερο από την ημέρα που ξεκίνησαν οι εχθροπραξίες στη Γάζα.

Διαβάστε αναλυτικά: «Θα έπρεπε να σκύψτε το κεφάλι από ντροπή»: O Γιον Βόιτ επιτίθεται στην Πενέλοπε Κρουζ και τον Χαβιέ Μπαρδέμ για τη στάση τους κατά του Ισραήλ

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Γιον Βόιτ, όμως, δεν ήταν ο μόνος που εναντιώθηκε στην πράξη των Κρουζ και Μπαρδέμ, αλλά το θέμα απασχολεί έντονα και κύκλους παραγωγών στο Χόλιγουντ.

Ενας παραγωγός που διατήρησε την ανωνυμία του, δήλωσε πως «έγινε έξαλλος με τον Χαβιέ και την Πενέλοπε» και συζητάει σοβαρά την πιθανότητα να μην θέλει να ξαναδουλέψει ποτέ ξανά με το ζευγάρι, ενώ ένας άλλος (ανώνυμος και αυτός) δήλωσε με σιγουριά πως δεν θα ξανασυνεργαστεί με την Πενέλοπε Κρουζ. Τρίτος ανώνυμος παραγωγός εξοργίστηκε ακόμη περισσότερο με τις διευκρινίσεις που έδωσε η Κρουζ μετά την ανακοίνωση της επιστολής δηλώνοντας πως «η μοναδική ευχή και πρόθεσή της ήταν να προωθήσει την ειρήνη και στο Ισραήλ και στη Γάζα».

Ο μόνος παραγωγός που μίλησε επώνυμα στο περιοδικό ήταν ο Ράιαν Κάβανο της Relativity Media, o οποίος δήλωσε πως όταν διάβασε την επιστολή ένιωσε το αίμα του να βράζει: «Σαν εγγονός επιζώντων του Ολοκαυτώματος, ξέρω πως όποιος αποκαλεί αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ ως "γενοκτονία" και όχι άμυνα είναι ή ανίδεος και δεν πρέπει να κάνει κανένα σχόλιο ή ειλικρινά αντισημίτης.»

Παρόλη την οργή που εξέφρασε στο δικό του άρθρο, ο Γιον Βότι ωστόσο δήλωσε πρόσθετα πως η καριέρα του ζευγαριού δεν πρέπει να υποφέρει προτρέποντας το Χόλιγουντ να μην δημιουργήσει μια «μαύρη λίστα».

Διαβάστε ακόμη: