Buzz

H Πενέλοπε Κρουζ είναι η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο - λέει το Esquire

στα 10

Αν έχει ακόμη την όποια σημασία η γνώμη του Esquire, η Πενέλοπε Κρουζ θα πρέπει να νιώθει πολύ περήφανη, αφού ακριβώς στα 40 της χρόνια ανακηρύσσεται από το πάλαι πότε περιοδικό - βίβλος ως «η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο».

H Πενέλοπε Κρουζ είναι η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο - λέει το Esquire

Δέκατη στη σειρά κάτοχος του τίτλου «the sexiest woman alive» από το Esquire, η Πενέλοπε Κρουζ περιγράφεται από τον συντάκτη του άρθρου που συνοδεύει το θέμα ότι κατέχει μια ομορφιά «χωρίς ελαττώματα... το πρόσωπο της δεν κρύβει μυστικά, τουλάχιστον όχι γι' αυτήν αλλά λέει πολλά για σένα.»

Μητέρα δύο παιδιών από το γάμο της με τον Χαβιέ Μπαρδέμ, η Κρουζ παραμένει εδώ και χρόνια «σέξι», αλλά ταυτόχρονα έχοντας κερδίσει με το σπαθί της και τον τίτλο της «ηθοποιού» με ήδη ένα Οσκαρ (Β' Γυναικείου Ρόλου για το «Vicky Cristina Barcelona» του Γούντι Αλεν) και μερικούς αξέχαστους ρόλους στις ταινίες του Πέδρο Αλμοδόβαρ. Το μόνο ίσως που έχει αλλάξει, όπως υπογραμμίζεται και στο περιοδικό είναι ότι δεν είναι πια τόσο drama queen: «Παίδεψα πολύ τον εαυτό μου, ειδικά όταν ήμουν στην εφηβεία και στα 20 μου χρόνια. Με γοήτευε το δράμα. Πολλοί το κάνουμε, ειδικά όταν είμαστε καλλιτέχνες - νιώθεις πως κάτι σε προκαλεί να εξερευνήσεις το σκοτάδι. Τώρα πια δεν με νοιάζει. Για μένα το πιο ελκυστικό, χαριτωμένο, κουλ, διασκεδαστικό, ενδιαφέρον πράγμα είναι - πως το λέτε; Ενα σχέδιο.»

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες που κατά το Esquire αποδεικνύουν το αν η Κρουζ είναι η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο και αναρωτηθείτε γιατί οι παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ το σκέφτονται ακόμη για να της δώσουν το ρόλο ενός - αρχετυπικού, είμαστε σίγουροι - Bond Girl.

Penelope Cruz

Penelope Cruz

Penelope Cruz

Penelope Cruz

Penelope Cruz

Penelope Cruz

Διαβάστε ακόμη: H Πενέλοπε Κρουζ και ο Χαβιέ Μπαρδέμ σε «μαύρη λίστα» για τις δηλώσεις τους κατά του Ισραήλ