Buzz

Τρέιλερ για το «The Mule»: Ο Κλιντ Ιστγουντ κι ο Μπράντλεϊ Κούπερ έχουν κι άλλα κοινά, εκτός από τη Lady Gaga

στα 10

Βασισμένη στην πραγματική ιστορία ενός υπερήλικα ντίλερ, η νέα ταινία του Κλιντ Ιστγουντ τον φέρνει και πάλι στο δρόμο του Μπράντλεϊ Κούπερ.

Τρέιλερ για το «The Mule»: Ο Κλιντ Ιστγουντ κι ο Μπράντλεϊ Κούπερ έχουν κι άλλα κοινά, εκτός από τη Lady Gaga

Μπορεί να μην υλοποίησε ο Κλιντ Ιστγουντ το «A Star Is Born» της δεκαετίας μας με τη Στέφανι Τζερμανότα, όπως το ήθελε και το σχεδίαζε από το 2007, το έκανε όμως ο Μπράντλεϊ Κούπερ με τη Lady Gaga, που είναι ένα και το αυτό και θα τον οδηγήσει κι ως τα ερχόμενα Οσκαρ. Αλλά ο σύνδεσμος του Βρώμικου Χάρι με τον Κούπερ δεν ξεκινά και δεν σταματά εκεί.

Διαβάστε ακόμη: Fake News Alert! O Κλιντ Ιστγουντ όχι μόνο δεν πέθανε, αλλά ζει και βασιλεύει!

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ ήταν, για τον Κλιντ Ιστγουντ, το alter ego του, ο ηθοποιός που ανέλαβε το ρόλο που ο ίδιος θα ενσάρκωνε δεκαετίες νωρίτερα, στο «American Sniper», ταινία τόσο αντιπαθητική, όσο και πολυβραβευμένη κι επιτυχημένη στην Αμερική. Και τώρα, στη νέα του ταινία, ο Ιστγουντ επιλέγει και πάλι τον Μπράντλεϊ Κούπερ για να σταθεί απέναντί του, συναντώντας τον, αυτή τη φορά, όχι μόνο ως σκηνοθέτης, αλλά κι ως πρωταγωνιστής στην ίδια οθόνη.

Διαβάστε ακόμη: Ο Κλιντ Ιστγουντ κατά της πολιτικής ορθότητας, υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ, ποτέ χωρίς τον γιο του!

the mule 607

Η νέα ταινία του Κλιντ Ιστγουντ λέγεται «The Mule» (στα ελληνικά, θα λέγαμε, το βαποράκι) κι αυτός είναι ο πρώτος του ρόλος ως ηθοποιού, έξι χρόνια μετά το «Trouble with the Curve» που στην Ελλάδα βγήκε απ' ευθείας σε DVD το 2012. Η ιστορία βασίζεται στις πραγματικές εμπειρίες του Ερλ Στόουν, ενός οικονομικά και συναισθηματικά κατεστραμμένου 80χρονου που ξεκινά, απρόσμενα επιτυχημένα, να διοχετεύει ναρκωτικά στο μεξικανικό καρτέλ. Αυτή του η «επιχείρηση» φέρνει στο κατόπι του τον πράκτορα Κόλιν Μπέιτς, που ενσαρκώνει ο Μπράντλεϊ Κούπερ.

Το «The Mule» ετοιμάζεται για τις αίθουσες στην (οσκαρική, σαφώς), ημερομηνία της 14ης Δεκεμβρίου και το καστ συμπληρώνουν οι Μάικλ Πένια, Νταϊάν Γουιστ, Τέσα Φαρμίγκα και Λόρενς Φίσμπερν. Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ και χορτάστε διδάγματα ζωής.