Buzz

And she’s looking good. O Μαντς Ματίεσεν αφηγείται μια ιστορία εμμονής στο «The Model»

στα 10

O σκηνοθέτης του «Teddy Bear» κοιτάζει ξανά πέρα από την εξωτερική εμφάνιση σε ένα θρίλερ για την εμμονή (και την ομορφιά).

And she’s looking good. O Μαντς Ματίεσεν αφηγείται μια ιστορία εμμονής στο «The Model»

Η πρώτη ταινία του Δανού Μάντς Ματίεσεν «Teddy Bear», ήταν ένα χαμηλότονο δράμα με έναν κυριολεκτικά τεράστιο πρωταγωνιστή. Ενα από τα πιο ενδιαφέροντα ντεμπούτα του ευρωπαϊκού σινεμά τα τελευταία χρόνια που μας έκανε να περιμένουμε με ανυπομονησία την συνέχεια.

Για την οποία ο Ματίεσεν μας είχε προετοιμάσει μιλώντας στο Flix με αφορμή την έξοδο της πρώτης ταινίας του και στην Ελλάδα. Τώρα το «The Model» είναι έτοιμο για τις αίθουσες –αφού πρώτα κάνει την πρεμιέρα του σε κάποιο φεστιβάλ, πιθανότατα αυτό του Βερολίνου.

the model 607

Το φιλμ στο οποίο πρωταγωνιστεί το πρώην μοντέλο Μαρία Παλμ κι ο Εντ Σκρέιν, του «Game of Thrones» και του reboot του «Transporter» ακολουθεί την ιστορία μιας νεαρής κοπέλας που είναι αποφασισμένη να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας.

Μόνο που η γνωριμία της με έναν ταλαντούχο φωτογράφο θα αποβεί μοιραία, αφού η εμμονή της μαζί του, γρήγορα θα γίνει επικίνδυνη.

Το φιλμ ακούγεται σαν μια ανανεωμένη πιο fashionable εκδοχή της «Ολέθριας Σχέσης», (ίσως με βραστά λαχανικά αντί για κουνέλι καθώς ένα μοντέλο οφείλει να προσέχει την γραμμή του), αλλά πέρα από το χιούμορ, ελπίζουμε ότι η ταινία του Ματίεσεν, για μια ακόμη φορά θα κοιτάζει πέρα από τα προφανή.

Προς το παρόν, το πρώτο τρέιλερ.

Δείτε ακόμη: