Buzz

Τραγουδήστε μαζί τους στο τρέιλερ του «The Meyerowitz Stories»

στα 10

Η καινούρια ταινία του του Νόα Μπόμπακ, ετοιμάζεται για τις οθόνες σας.

Flix Team
Τραγουδήστε μαζί τους στο τρέιλερ του «The Meyerowitz Stories»

Γνωρίστε τους Μεγιέροβιτς. Ο πρωτότοκος γιος, Ντάνι, έχει μόλις πάρει διαζύγιο μετά από 20 χρόνια γάμου. Εκείνος μεγάλωνε τη 18χρονη κόρη τους στο αντισυμβατικό τους σπιτικό (η γυναίκα του δούλευε, ο Ντάνι ως αποτυχημένος μουσικός έμεινε πίσω να μεγαλώνει το παιδί) και τώρα του στοιχίζει που πρέπει να την αποχωριστεί.

Διαβάστε εδώ την κριτική του «The Meyerowitz Stories» από την προβολή τους στο φεστιβάλ των Καννών

Ο ρόλος του πατέρα ήταν η ταυτότητά του. Το μόνο πράγμα που είχε πετύχει στη ζωή του. Την οδηγεί στο πατρικό του στη Νέα Υόρκη, για ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο με όλη την οικογένεια, πριν εκείνη φύγει για το κολλέγιο. Εκεί τους περιμένει η μοναχική, παράξενη αδελφή του, Τζιν, μισοκρυμμένη στο σαλόνι. Αλλωστε, έτσι μεγάλωσε, μισοκρυμμένη (και για αυτό η δική της ιστορία θα παραμείνει μικρή και μυστηριώδης, σαν αμελητέα παρένθεση, μέχρι το τέλος).

The Meyerowitz Stories  607

Και φυσικά ο πάτερ φαμίλιας. Ο πάλαι ποτέ ένδοξος γλύπτης Χάρολντ Μεγιέροβιτς, ο οποίος έζησε το ζωή του ως εγωκεντρικός και μεγαλομανής καλλιτέχνης: τρεις γάμοι (τον πρώτο δεν τον παραδέχεται για τον ακύρωσε), τρία παιδιά. Τα πρώτα δύο εισέπραξαν την αδιαφορία του, καθώς η τέχνη του είχε πάντα τον πρώτο λόγο. Ο μικρός του όμως είναι και ο χαϊδεμένος του. Το καμάρι του.

Αν ρωτήσει βέβαια κανείς τον ίδιο τον 40χρονο Μάθιου (ο οποίος επέλεξε να γίνει οικονομολόγος κι όχι καλλιτέχνης και να ζει στο Λος Αντζελες κι όχι κοντά στον τοξικό πατέρα) θα ακούσει μία άλλη εκδοχή της ανατροφής του. Γνωρίστε τους Μεγιέροβιτς. Τους συναντάμε τη στιγμή που πρέπει να αποδεχτούν, να επαναστατήσουν, να συγχωρέσουν, να προχωρήσουν μπροστά με τις ζωές τους, κόβοντας τα ενοχικά βαρίδια των οικογενειακών δεσμών.

The Meyerowitz Stories  607

Αυτή είναι η καινούρια ταινία του Νόα Μπόμπακ στην οποία πρωταγωνιστούν ο Μπεν Στίλερ, ο Ντάστιν Χόφμαν, η Εμα Τομπσον κι ο Ανταμ Σάντλερ και της οποίας το τρέιλερ μπορείτε να δείτε πιο κάτω:


Δείτε ακόμη: