Buzz

Προσωπικός ξεναγός στον Αρη: Ο Ματ Ντέιμον στο πρώτο κλιπ από το «The Martian» του Ρίντλεϊ Σκοτ

στα 10

Το πρώτο promo από το «The Martian» του Ρίντλεϊ Σκοτ είναι μια περιήγηση στο διαστημόπλοιο που τραβά για τον Αρη και μια γνωριμία με το πλήρωμα - και μας αρέσει.

Προσωπικός ξεναγός στον Αρη: Ο Ματ Ντέιμον στο πρώτο κλιπ από το «The Martian» του Ρίντλεϊ Σκοτ

Update 08.06: Δείτε στο τέλος του κειμένου και την αφίσα και το πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησαν

Η νέα sci-fi ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ θέλει τον Ματ Ντέιμον στο ρόλο ενός αστροναύτη που προσπαθεί να επιβιώσει στον Αρη. Ακόμα καλύτερα, το «The Martian», σε σενάριο του Ντρου Γκόνταρντ του «Cabin in the Woods», βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Αντι Γουιρ, ένα βιβλίο που εκτός από φαντασία και σασπένς, έχει και υπέροχα γραμμένους, ζεστούς κι αξιαγάπητους ήρωες. Κι αυτούς γνωρίζουμε στο πρώτο promo της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε.

Δείτε ακόμη: «The Martian» / πρώτες εικόνες του Ματ Ντέιμον από την νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ

Μετά από μία καταιγίδα που χτυπά τον Αρη, όσο μία ομάδα ερευνητών βρίσκεται σε αποστολή δημιουργίας μίας αποικίας, ο αστροναύτης-βοτανολόγος Μαρκ Γουάτνι βρίσκεται παγιδευμένος στον Κόκκινο Πλανήτη. Αντί να πανικοβληθεί και γνωρίζοντας ότι έχει 28 μέρες για να βρει μια λύση, αγωνίζεται να επιβιώσει. Ταυτόχρονα, πίσω στη Γη, η NASA προσπαθεί να επανδρώσει μια αποστολή σωτηρίας κι ο Διευθυντής της παλεύει ν' αντιμετωπίσει την κρίση. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του αστροναύτη/βοτανολόγου συναντάμε τον Ματ Ντέιμον, ενώ ο Διευθυντής της NASA θα είναι ο Τζεφ Ντάνιελς. Ο Ντέιμον κι ο Ντάνιελς θα έχουν εξαιρετική παρέα στο καστ, που συμπληρώνουν η Τζέσικα Τσαστέιν, η Κέιτ Μάρα, ο Τσιγουετέλ Ετζιοφόρ, η Κρίστεν Γουίιγκ, ο Ντόναλντ Γκλόβερ κι ο Σεμπάσιαν Σταν. Κάποιους απ' αυτούς γνωρίζουμε στο πρώτο promo της ταινίας, ένα «αυτοσχέδιο video» του Μαρκ Γουάτνι, προφανώς πριν ξεκινήσει η επιχείρηση για τον Αρη, ο οποίος βολτάρει με την κάμερα μέσα στο διαστημόπλοιο και μάς συστήνει την ομάδα του: ποιος έχει τη μεγαλύτερη συλλογή βυνιλίου, ποιος αγαπά τα κακά αστεία, ποιος έχει φέρει μαζί του λουκάνικα από τη Γερμανία, ποιος είναι ο καλύτερος χάκερ της ΝASA. Χαριτωμένο, ζεστό, φιλικό, ό,τι πρέπει για μια απανεμιά πριν ξεσπάσει η διαστημική καταιγίδα. Δείτε το promo παρακάτω και περιμένετε ώσπου το «The Martian» να κάνει πρεμιέρα στην Αμερική και στην Ελλάδα στις 26 Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη:

Update 08.06: Δείτε παρακάτω την αφίσα και το πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησαν

martian poster 607