Buzz

«The Martian»: πρώτες εικόνες του Ματ Ντέιμον από την νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ

στα 10

Deja vu? Μετά το «Interstellar», ο Ματ Ντέιμον ξαναφορά τη στολή αστροναύτη για το «Τhe Martian» του Ρίντλεϊ Σκοτ. Κι έχουμε τις πρώτες εικόνες...

«The Martian»: πρώτες εικόνες του Ματ Ντέιμον από την νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ

Τι παίρνει κανείς αν ενώσει τo «Gravity» και το «Interstellar»; Την νέα διαστημική ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ που θέλει τον Ματ Ντέιμον στο ρόλο ενός αστροναύτη που προσπαθεί να επιβιώσει στον Αρη.

Μετά από μία καταιγίδα που χτυπά τον Αρη, όσο μία ομάδα ερευνητών βρίσκεται σε αποστολή δημιουργίας μίας αποικίας, ο αστροναύτης-βοτανολόγος Μαρκ Γουάτνι βρίσκεται παγιδευμένος στον Κόκκινο Πλανήτη. Αντί να πανικοβληθεί και γνωρίζοντας ότι έχει 28 μέρες να βρει μια λύση, αγωνίζεται να επιβιώσει. Ταυτόχρονα πίσω στη Γη, η NASA προσπαθεί να επανδρώσει μια αποστολή σωτηρίας κι ο Διευθυντής της παλεύει να συμμαζέψει την κρίση.

MARTIAN 2 607

Το σενάριο του «The Martian», βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Αντι Γουιρ, υπογράφει ο Ντρου Γκόνταρντ του «Cabin in the Woods», ο οποίος επρόκειτο και να σκηνοθετήσει την ταινία, αλλά αποχώρησε για χάρη του «Sinister Six», του spin-off του «Spider-Man» που ετοιμάζει η Sony.

Ετσι την ταινία ανέλαβε ο Ρίντλεϊ Σκοτ, για τον οποίο ελπίζουμε να κάνει επιτέλους την μεγάλη διαγαλαξιακή, Alien επιστροφή του - αρκετά με τις μετριότητες. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του αστροναύτη/βοτανολόγου συναντάμε τον Ματ Ντέιμον, ενώ ο Διευθυντής της NASA θα είναι ο Τζεφ Ντάνιελς. Ο Ντέιμον κι ο Ντάνιελς θα έχουν εξαιρετική παρέα στο καστ, που συμπληρώνουν η Τζέσικα Τσαστέιν, η Κέιτ Μάρα, ο Τσιγουιτέλ Ετζιοφόρ, η Κρίστεν Γουίιγκ, ο Ντόναλντ Γκλόβερ κι ο Σεμπάσιαν Σταν.

MARTIAN 6 607

Αν Ντέιμον και Τσαστέιν δημιουργούν ένα κοινό «Interstellar» deja vu, ας μη φοβόμαστε δε θα μπλέξουμε με μαύρες τρύπες και σπαζοκεφαλιές της NASA.

«Μόνο Γεωλογία θα πρέπει να ξέρετε, όχι αστροφυσική» αστειύεται ο Σκοτ . «Το τελευταίο πράγμα στο μυαλό του ήρωα είναι αν θα βρει ζωή στον Κόκκινο Πλανήτη. Τον απασχολεί αποκλειστικά να σώσει τη ζωή του. Μου αρέσει που αντί να καταρρεύσει από τον πανικό και τον τρόμο, εκείνος οργανώνεται και αρχίζει να δουλεύει ενάντια στο χρόνο...»

Η Τσαστέιν επίσης δηλώνει ενθουσιασμένη που δύο χρόνια μετά το «Interstellar» θα έχει την ευκαιρία και η ίδια να απογειωθεί. «Οταν έβλεπα την ταινία μας και την Αν και τον Μάθιου με τις στολές, ζήλευα. Ελεγα πώς θα ήθελα κι εγώ να είχα βρεθεί στη θέση της περιπέτειας - μέσα στο διαστημόπλοιο, στο έξω διάστημα, φορώντας τη στολή του αστροναύτη. Δύο περίπου εβδομάδες μετά, με πήρε τηλέφωνο ο Ρίντλεϊ και μου πρότεινε το ρόλο. Φυσικά άρπαξα την ευκαιρία!»

MARTIAN 5 607

Κι όσο για τον Ματ Ντέιμον, η Τσαστέιν μας προειδοποιεί: ο ρόλος του θα μας ανατινάξει το μυαλό. «Είμαι μεγάλη θαυμάστριά του - από την εποχή του ''Good Will Hunting''. Eίναι ευφυής, εξαιρετικός ηθοποιός και η ερμηνεία του στο ''The Martian'' θα σας ανατινάξει το μυαλό. Δεν τον έχετε ξαναδεί σε κάτι τέτοιο. Περιμένω με ανυπομονησία να το δω σε μεγάλη οθόνη!»

Το «The Martian» θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 25 Νοεμβρίου. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα περιοδικά Entertainment Weekly και People:

MARTIAN 1 607

MARTIAN 3 607

MARTIAN 4 607

MARTIAN 7 607

MARTIAN 5 607

MARTIAN 6 607

MARTIAN 2 607

Διαβάστε ακόμα: