Buzz

Τζεφ Ντάνιελς: μετά το «Newsroom», κατεύθυνση… Αρης

στα 10

Ο ηθοποιός ετοιμάζεται να κάνει παρέα στον Ματ Ντέιμον, στη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ, «The Martian».

Τζεφ Ντάνιελς: μετά το «Newsroom», κατεύθυνση… Αρης

Ενας αστροναύτης βρίσκεται εγκαταλελειμμένος σε μια αποικία στον πλανήτη Αρη κι αγωνίζεται να επιβιώσει. Ταυτόχρονα, πίσω (ή κάτω, αν το δεις έτσι), στη Γη, η NASA προσπαθεί να επανδρώσει μια αποστολή σωτηρίας κι ο Διευθυντής της παλεύει να συμμαζέψει την κρίση.

Αυτή θα είναι η νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ, ο αστροναύτης θα είναι ο Ματ Ντέιμον κι ο Διευθυντής της NASA, όπως μαθαίνουμε, θα είναι ο Τζεφ Ντάνιελς, ο οποίος θα μπορέσει έτσι να αξιοποιήσει κι όλα τα οργανωτικά κόλπα που (δεν) έμαθε στο «Newsroom».

Ο Ντέιμον κι ο Ντάνιελς θα έχουν εξαιρετική παρέα στο καστ, που συμπληρώνουν η Τζέσικα Τσαστέιν, η Κέιτ Μάρα και η Κρίστεν Γουίιγκ. Το σενάριο του «The Martian», βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Αντι Γουιρ, υπογράφει ο Ντρου Γκόνταρντ του «Cabin in the Woods», ο οποίος επρόκειτο και να σκηνοθετήσει την ταινία, αλλά αποχώρησε για χάρη του «Sinister Six», του spin-off του «Spider-Man» που ετοιμάζει η Sony.

Η ταινία βρίσκεται ήδη σε προετοιμασία, αλλά όλοι οι συντελεστές έχουν πιο επείγοντα projects να ολοκληρώσουν πρώτα: ο Ρίντλεϊ Σκοτ το «Exodus» με τον (διαβάστε και δείτε περισσότερα), ο Ματ Ντέιμον και η Τζέσικα Τσαστέιν, μεταξύ άλλων, το «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν (δείτε εδώ το τελευταίο τρέιλερ) κι ο Τζεφ Ντάνιελς, φυσικά, μετά τον τελευταίο κύκλο του «Newsroom» που ξεκινά τον Νοέμβριο, το «Dumb and Dumber To», παρέα με τον Τζιμ Κάρεϊ.