Buzz

The Hobbit: δείτε το νέο making of video του Πίτερ Τζάκσον!

στα 10

O Πίτερ Τζάκσον μας ξεναγεί στα γυρίσματα του «The Hobbit», παίζοντας με την ανυπομονησία μας!

The Hobbit: δείτε το νέο making of video του Πίτερ Τζάκσον!

Σας είχαμε δείξει και τα προηγούμενα production videos, και πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα ακόμα. Στο 12λεπτο making of video ο Πίτερ Τζάκσον και οι συνεργάτες του επιστρέφουν στην άγρια φύση της Νέας Ζηλανδίας για να πιάσουν την μοναδικότητα της «Μέσης Γης» και δηλώνουν ενθουσιασμένοι που βγήκαν από τα στούντιο και τα green screens.

Ο Τζάκσον προσφέρει μία μοναδική ματιά στο πώς στήνει κανείς γύρισμα στη φύση και μας προσφέρει μερικές κλεφτές ματιές στο «σκηνικό» του «The Hobbit».

«Μετά από 110 μέρες στο στούντιο, επιτέλους βγήκαμε στον ήλιο. Είναι περίεργο που επιστρέφουμε σ' ένα μέρος που, κυριολεκτικά, είχαμε αποχαιρετήσει για πάντα» λέει ο Τζάκσον.

«Επέστρεψα στο χωριό των Χόμπιτ και μου είναι πολύ συγκινητικό» προσθέτει ο Ελάιτζα Γουντ. «Ημουν 19 χρονών όταν το πρωτοείδα 11 χρόνια πριν, και τώρα είμαι 30! Νιώθω μεγάλη νοσταλγία... »

Στο βίντεο εμφανίζονται ακόμα οι Ιαν ΜακΚέλεν και Αντι Σέρκις!

«Ενα κομμάτι μου εύχεται να μπορούσα να μετακομίσω στο χωριό αυτό» λέει γελώντας ο Τζάκσον προς το τέλος. «Είναι ένα τόσο ειδυλλιακό μέρος να αποσυρθεί κανείς...»

Δείτε το trailer του «The Hobbit» και πείτε μας αν σας κάνει να περιμένετε τον Δεκέμβριο του 2012 με ανυπομονησία!