Buzz

Το «The Hobbit» ανοίγει τα χαρτιά του...

στα 10

Ενα βίντεο παραγωγής του «Hobbit» μπορεί να μην εξηγεί γιατι ο Πίτερ Τζάκσον αρνήθηκε να παρουσιάσει το πρότζεκ στην Comic - Con, αλλά δείχνει τουλάχιστον κάτι περισσότερο από τους συμπαθέστατους νάνους που κάνουν την εμφάνιση τους ο ένας μετά τον άλλον στις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία.

Το «The Hobbit» ανοίγει τα χαρτιά του...
Ο Πίτερ Τζάκσον, μόνιμος κάτοικος της Μέσης Γης!

Η απόφαση του Πίτερ Τζάκσον να μην παρουσιάσει το «Hobbit» στην Comic-Con μπορεί να παραξένεψε όσους περιμέναν τουλάχιστον ένα teaser της διλογίας που ξαναφέρνει τον σκηνοθέτη του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» στη Μέση Γη.

Ο Τζάκσον, όμως, ξέρει καλά από marketing και αφού δεν είχε κάτι ολοκληρωμένο να παρουσιάσει, αποφάσισε να επιμηκύνει την αγωνία, ίσως για ακόμη λίγο, όταν θα μπορεί να αποδείξει πως η επιστροφή του στο σύμπαν του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν άξιζε τον κόπο.

Ενα βίντεο, όμως, από αυτά που ο Τζάκσον ποστάρει συχνά πυκνά στο λογαριασμό της ταινίας στο Facebook (το τρίτο κατά σειρά) ήρθε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για να παρουσιάσει μερικούς από τους ήρωες του «Ηobbit» και να γεννήσει έξτρα ερωτήσεις που θα περιμένουν την απάντηση τους στο μέλλον.

Ετσι, για πρώτη φορά, μπορεί κανείς να απολαύσει τον Αντι Σέρκις να μπαίνει ξανά στο πετσί του Γκόλουμ, σε μια σκηνή στη σπηλιά μαζί με τον Μάρτιν - Μπίλμπο Μπάγκινς - Φρίμαν. Μπορεί κανείς δει τον Ιαν ΜακΚέλεν (Γκάνταλφ) να μιλάει για τους - πολλούς - νάνους της ταινίας. Να δει τους νάνους έναν προν έναν να μιλούν, εντός και εκτός στολής. Να σιγουρευτεί πως η Γκαλάντριερ - Κέιτ Μπλάνσετ επιστρέφει πιο αέρινη από ποτέ. Και να αναρωτηθεί μαζί με όλους τους θεατές τι δουλειά έχει ο Πίτερ Τζάκσον στα Pinewood Studios της M.Bρετανίας, ενώ η ταινία γυρίζεται στη Νέα Ζηλανδία...

Δείτε εδώ το πρώτο production video του «Τhe Hobbit»

Δείτε εδώ το δεύτερο production video του «The Hobbit»