Buzz

The power of Christ compels you για να δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «The Exorcist: Believer»

στα 10

Το κινηματογραφικό reboot του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν αναμένεται στις αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου.

The power of Christ compels you για να δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «The Exorcist: Believer»

Οταν ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν κατάφερε να αναβιώσει με επιτυχία ένα από τα πιο κλασσικά frachise τρόμου, το «Halloween», το στούντιο του Blumhouse κατάλαβε πως έχει αρκετά ένα δυνατό χαρτί στα χέρια του. Οπότε γιατί να μην το αξιοποιήσει όπως ακριβώς εκείνο ξέρει και να δοκιμάσει την τύχη του και να κάνει ένα ακόμα reboot μιας κλασσικής ταινίας τρόμου.

Και έτσι μπορεί το «Halloween» να αποτελεί παρελθόν, ο Γκριν αποφάσισε να προσπαθήσει επαναλάβει την επιτυχία αυτή, σκηνοθετώντας το reboot της ταινίας «Εξορκιστής» του Γουίλιαμ Φρίντκιν με τίτλο «The Exorcist: Believer», ακολουθώντας την ίδια τακτική με το «Halloween» του 2018 – ξεχνά τελείως το υπόλοιπο franchise και κάνει μια άμεση συνέχεια του κλασικού πρωτότυπου. Αλλά αυτή την φορά τα δαιμονισμένα κοριτσάκια δεν είναι ένα αλλά δυο…

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν θα σκηνοθετήσει το reboot του «Εξορκιστή»

the exorcist believer

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας: μετά από τον θάνατο της εγκύου συζύγου του σε σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Βίκτορ Φίλντινγκ μεγάλωσε την κόρη τους, Αντζελα, μόνος του. Αλλά όταν η Αντζελα και η φίλη της Κάθριν εξαφανίζονται στο δάσος, για να επιστρέψουν τρεις μέρες αργότερα χωρίς να θυμούνται τι τους συνέβη, απελευθερώνεται μια αλυσίδα γεγονότων που θα αναγκάσουν τον Βίκτορ να αντιμετωπίσει ένα κακό και, μέσα στον τρόμο και την απελπισία του, αναζητά τον μοναδικό άνθρωπο που έχει δει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν: την Κρις ΜακΝιλ.

Το σενάριο το έχει γράψει ο ίδιος ο Γκριν μαζί με τον Πίτερ Σάτλερ και πρωταγωνιστούν οι Ελεν Μπέρστιν (η πρώτη της μεγάλη επιστροφή στο franchise μετά την πρώτη ταινία), ο Λέσλι Οντομ Τζ. (υποψήφιος για 2 Οσκαρ φέτος με το «One Night in Miami» και κάτοχος βραβείου Tony για το «Hamilton»), Αν Ντάουντ, Τζένιφερ Νετλς, Νόρμπερτ Λίο Μπουτζ, Λίντια Τζέγουετ και Ολίβια Μάρκουμ.

Το «The Exorcist: Believer» αναμένεται στις αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου.

the exorcist believer