Buzz

Η Σαρλίζ Θερόν και ο Οσκαρ Αϊζακ είναι τα μέλη της νέας Οικογένειας Ανταμς

στα 10

Θα υποδυθούν τη Μορτίσια και τον Γκόμεζ Ανταμς στην καινούργια, animated κινηματογραφική διασκευή στις γοτθικές περιπέτειες της διαβόητης οικογένειας. Και ναι, όλο το νέο καστ είναι υπέροχο!

Η Σαρλίζ Θερόν και ο Οσκαρ Αϊζακ είναι τα μέλη της νέας Οικογένειας Ανταμς

Οταν ο καρτουνίστας Τσάρλι Ανταμς ξεκινούσε να δημοσιεύει το 1938 τις εικονογραφημένες περιπέτειες της Οικογένειας Ανταμς (στο New Yorker μεταξύ άλλων), σίγουρα δεν μπορούσε ακόμα να φανταστεί την επιτυχία που θα γνώριζε η τρομερή φαμίλια με τη λατρεία για το μακάβριο και το γκροτέσκο.

Οι κόμικ δημιουργίες του θα τροφοδοτούσαν μια σειρά από τηλεοπτικές και κινηματογραφικές διασκευές, ανάμεσά τους και τις δύο επιτυχημένες μαύρες κωμωδίες («The Addams Family» και «Addams Family Values») που σκηνοθέτησε τη δεκαετία του ’90 ο Μπάρι Σόνενφελντ, με πρωταγωνιστές τους Αντζέλικα Χιούστον, Ραούλ Τζούλια και Κριστίνα Ρίτσι.

Διαβάστε ακόμη: Hot hot hot! Η Σαρλίζ Θερόν δοκιμάζει καυτές sauce και λέει καυτές αλήθειες

Addams Family cartoon 607

Και να που τώρα, μια νέα κινηματογραφική ταινία βρίσκεται στα σκαριά, με τους σκηνοθέτες του απολαυστικά τολμηρού και αθυρόστομου «Sausage Party», Κόνραντ Βέρνον και Γκρεγκ Τίρναν, να αναλαμβάνουν τη σκηνοθεσία.

Ο Ματ Λίμπερμαν υπογράφει το σενάριο της καινούργιας ταινίας, η οποία αυτή τη φορά θα δώσει σάρκα και οστά στη Μορτίσια και τον Γκόμεζ, την Γουένσντεϊ και το Πράγμα, μέσα από ψηφιακά κινούμενα σχέδια, για λογαριασμό της MGM. Σύμφωνα με τους δύο σκηνοθέτες, το φιλμ θα αντλήσει στοιχεία από την αισθητική των πρωτότυπων σχεδίων του Τσάρλι Ανταμς.

Addams Family Values 607 Οι Αντζέλικα Χιούστον και Ραούλ Τζούλια ως Μορτίσια και Γκόμεζ Ανταμς

Δεδομένου ότι η παραγωγή μιας τέτοιας ταινίας χρειάζεται πολύ χρόνο για να ολοκληρωθεί, θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να φτάσει στις οθόνες μας. Οπως ακριβώς, όμως, συνέβη με τους ηθοποιούς που δάνεισαν τις φωνές τους στα φιλήδονα τρόφιμα του «Sausage Party», οι Βέρνον και Τίρναν κατάφεραν κι αυτή τη φορά να συγκεντρώσουν ένα υπέροχο all-star-cast για το νέο τους φιλμ.

Η Σαρλίζ Θερόν και ο Οσκαρ Αϊζακ θα υποδυθούν το αιώνια (και θανατηφόρα) ερωτευμένο ζευγάρι της Μορτίσια και του Γκόμεζ Ανταμς, η Κλόι Γκρέις Μόρετζ και ο Φιν Γούλφχαρντ («Stranger Things», «It») τα απροσάρμοστα τέκνα τους, ενώ η φοβερή Μπέτι Μίντλερ θα ερμηνεύσει τη γιαγιά και ο Νικ Κρολ τον θείο Φένστερ. Τέλος, η προσφάτως βραβευμένη με Οσκαρ Αλισον Τζάνεϊ θα κρατά το ρόλο της νέμεσης της οικογένειας, Μάργκο Νίντλερ, μιας δαιμόνιας τηλεπαρουσιάστριας.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 11 Οκτωβρίου του 2019 και το στούντιο κυκλοφόρησε μόλις μια πρώτη εικόνα από το concept art των χαρακτήρων, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

The Addams Family 607

Διαβάστε ακόμη