Buzz

Ο Τάρον Εγκερτον απαντά στις φήμες για το εάν θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

στα 10

Τελικά θα είναι ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ;

Ο Τάρον Εγκερτον απαντά στις φήμες για το εάν θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Εδώ και χρόνια προσπαθούμε να μάθουμε ποιος θα είναι ο επόμενος ηθοποιός που θα αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μπόντ. Διάφοροι ηθοποιοί έχουν ακουστεί κατά καιρούς, όπως οι Χένρι Κάβιλ, Ιντρις Ελμπα, Τομ Χάρντι, Τομ Χόλαντ και Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ, αλλά οι παραγωγοί Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Γουίλσον κρατάνε το στόμα τους κλειστό.

Πρόσφατα μάλιστα ακούγονταν αρκετά και το όνομα του Τάρον Εγκερτον, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος δεν θα είναι αυτός, ενώ μάλιστα πιστεύει πως η απόφαση έχει ήδη παρθεί. Αυτό ανέφερε μιλώντας στο Total Film για τη νέα του ταινία «Tetris», όταν ρωτήθηκε για το εάν ισχύουν οι φήμες ότι θα είναι εκείνος ο επόμενος Μποντ.

Διαβάστε ακόμα: «Top Secret»: Μια έκθεση «κρυμμένο μυστικό» στην Ταινιοθήκη της Γαλλίας

taron egerton

«Νομίζω ότι έχουν ήδη κάποιον και δεν είμαι εγώ. Ποτέ δεν συμμετείχα στις συζητήσεις. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ τους Μπρόκολι. Δεν με έχουν ρωτήσει ποτέ. Απλώς δεν ήμουν ποτέ ένας από τους τύπους που κοιτάζουν. Δεν νομίζω ότι είμαι το κατάλληλο άτομο για αυτό. Νομίζω ότι υπάρχουν πολύ, πολύ καλύτεροι υποψήφιοι για αυτόν τον ρόλο από εμένα», ανέφερε ο Εγκερτον.

Πάντως διάφορα άρθρα δείχνουν ως επόμενο Μποντ τον Αάρον Τέιλορ-Τζόνσον, ο οποίος μάλιστα είχε επιβεβαιώσει πως έχει συναντηθεί με τους Μπρόκολι. Μιλώντας μάλιστα στο Variety οι Μπρόκολι και Γουίλσον ξεκαθάρισαν πως ψάχνουν έναν ηθοποιό για να δεσμευτεί στον ρόλο για 10-12 χρόνια (ο Κρεγκ έπαιξε τον Μποντ σε πέντε ταινίες σε μια διάρκεια 15 χρόνων). Και ίσως τον βρήκαν στο πρόσωπο Τέιλορ-Τζόνσον. Ελπίζουμε πως θα μάθουμε σύντομα ποιος θα είναι αυτός που θα κερδίσει αυτόν τον γεμάτο κύρος ρόλο.