Buzz

Ισως δούμε τον Τάρον Εγκερτον στο MCU

στα 10

Οπως λέει ο ίδιος έχει ήδη συναντηθεί με τον Κέβιν Φέιγκ για έναν αρκετά εμβληματικό ρόλο.

Ισως δούμε τον Τάρον Εγκερτον στο MCU

Η τέταρτη φάση του MCU κοντεύει να φτάσει στο τέλος της και αρκετοί είναι εκείνοι οι φανς που περιμένουν το Comic-Con του Σαν Ντιέγκο στο οποίο ακούγεται πως η Marvel θα ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες για την επόμενη φάση του κινηματογραφικού της σύμπαντος. Ανάμεσα σε αυτές θα είναι και κάποιες ανακοινώσει για την επόμενη ταινία «Deadpool» αλλά και τους νέους «Fantastic Four» και φυσικά τον τρόπο με τον οποίο θα εισάγουν του «X-Men» μέσα σε όλα αυτά.

Πολλοί είναι εκείνοι μάλιστα που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να φέρουν τον Τάρον Εγκερτον στο MCU για να αντικαταστήσει τον Χιου Τζάκμαν στον ρόλο του Wolverine στο επερχόμενο reboot της σειράς. Κάτι που, από ό,τι φαίνεται, δεν μοιάζει να είναι και εντελώς παράλογο.

Διαβάστε ακόμα: Οι πρώτες αντιδράσεις του «Thor: Love and Thunder» μιλάνε για μια από τις πιο διασκεδαστικές ταινίες της Marvel

wolverine 607

Σύμφωνα με μια δήλωση του Εγκερτον στους Times της Νέας Υόρκης, είπε πως συναντήθηκε πρόσφατα με τον Κέβιν Φέιγκ της Marvel Studios, χωρίς όμως να πει περισσότερες λεπτομέρειες για τον λόγο της συνάντησής τους. «Δεν νομίζω ότι θα ήταν λάθος να το πω αυτό. Θα ήμουν ενθουσιασμένος, αλλά θα ήμουν και φοβισμένος επειδή ο Χιου είναι τόσο συνδεδεμένος με τον ρόλο που θα αναρωτιόμουν αν θα ήταν πολύ δύσκολο για κάποιον άλλο να το κάνει», είπε ο Εγκερτον σχετικά με τις ελπίδες του να παίξει τον Λόγκαν στο MCU. Εκανε μια παύση όμως και μετά χαμογέλασε. «Αλλά ελπίζω, αν συμβεί, θα μου δώσουν μια ευκαιρία».

Θα πρέπει απλώς να περιμένουμε μέχρι αργότερα αυτόν τον μήνα για πιθανές ενημερώσεις για όσο αφορά την πέμπτη φάση του MCU, όταν η Marvel θα επιστρέψει θριαμβευτικά στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο μετά από μια παύση λόγω της πανδημίας.