Buzz

Τα Smartphones του Γουες Αντερσον!

στα 10

Από τη στιγμή που έμαθε πως το «Moonrise Kingdom» ανοίγει επίσημα το 65ο Φεστιβάλ Καννών, ο Γουες Αντερσον το έριξε στις διαφημίσεις, μαζεύοντας χρήματα - ποιος ξέρει; - για την επόμενη ταινία του ή για ένα ταξίδι στη χώρα του Ποτέ!

Τα Smartphones του Γουες Αντερσον!

Αφού έκανε την Hyundai να μοιάζει με αναπόσπαστο κομμάτι του σύμπαντος του σκηνοθετώντας δύο διαφημιστικά αυτοκινήτων (τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ), ο Γουες Αντερσον συνεργάζεται τώρα με την LAIKA (το διάσημο στούντιο κινουμένων σχεδίων, υπεύθυνο για τo «Coraline» και το πολυαναμενόμενο «ParaNorman») και μαζί δημιουργούν μια νέα καμπάνια για τα νέα Experia smartphones της Sony.

Με το σύνθημα «Made of Imagination», η Sony ζήτησε από τα παιδιά να εξηγήσουν τι ακριβώς κάνει το νέο smartphone και επενδύοντας στην φαντασία τους ο Γουες Αντερσον θα δημιουργήσει μια σειρά stop - motion βίντεο που θα εικονογραφήσουν τις μαρτυρίες.

Ενα από αυτά τα βίντεο είναι έτοιμα (μπορείτε να το δείτε παρακάτω), ενώ εδώ μπορείτε να δείτε το teaser για τη διαφημιστική καμπάνια. Και φυσικά είναι καταπληκτικό...

Θυμηθείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «Moonrise Kingdom», αφού για την ώρα παραμένει ό,τι πιο κινηματογραφικό αφορά τον Γουες Αντερσον που ελπίζουμε η καριέρα του στη διαφήμιση να μην τον παρασύρει σε δρόμους που ούτε ένα παιδί δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ...