Buzz

Η μεταμόρφωση της Σίντνεϊ Σουίνι για τον ρόλο της Κρίστι Μάρτιν

στα 10

Η Σίντνεϊ Σουίνι θα παίξει τον ρόλο της πιο διάσημης γυναίκας μποξέρ της δεκαετίας του '90 και μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Η μεταμόρφωση της Σίντνεϊ Σουίνι για τον ρόλο της Κρίστι Μάρτιν

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που μάθαμε πως η Σίντνεϊ Σουίνι θα υποδυθεί την μποξέρ Κρίστι Μάρτιν στη νέα ταινία με θέμα τη ζωή της. Και τώρα έχουμε μια πρώτη γεύση από τη μεταμόρφωση της Σούινι για να παίξει τον ρόλο αυτόν.

Στο instagram, η Σουίνι μοιράστηκε δύο φωτογραφίες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της ταινίας ως Κρίστι Μάρτιν. Αυτό έγινε αφού οι παπαράτσι άρχισαν να μοιράζονται φωτογραφίες της ηθοποιού στα γυρίσματα.

«Τους τελευταίους μήνες έπεσα με τα μούτρα στην προπόνηση για να ζωντανέψω την ιστορία μιας απίστευτης γυναίκας—μιας αληθινής πρωταθλήτριας που έδωσε μάχες τόσο εντός όσο και εκτός ρινγκ. Το ταξίδι της είναι μια απόδειξη ανθεκτικότητας, δύναμης και ελπίδας, και έχω την τιμή να μπω στην θέση της για να μοιραστώ τη δυνατή ιστορία της με όλους σας. Περισσότερα έρχονται σύντομα», έγραψε η Σουίνι στο instagram.

Διαβάτε ακόμα: Ο Εντγκαρ Ράιτ θα σκηνοθετήσει το remake της «Barbarella»

Η επερχόμενη βιογραφική ταινία της Κρίστι Μάρτιν είναι σκηνοθετημένη από τον Ντέιβιντ Μίχοντ ο οποίος έχει σκηνοθετήσει ταινίες όπως τα «Animal Kingdom», «The Rover» και «The King». Η ταινία αφηγείται την απίστευτη αληθινή ιστορία του Μάρτιν, της πιο διάσημης γυναίκας μποξέρ της δεκαετίας του '90, η οποία επίσης κατάφερε να επιζήσει από κακοποίηση και απόπειρα δολοφονίας.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες κάποια στιγμή μέσα στο 2025.