Industry

Το Χόλιγουντ θα γιορτάσει το άνοιγμα των αιθουσών στις 19 Μαΐου

στα 10

Μια γιορτή, με τη μορφή ενός μίνι CinemaCon, που θα πραγματοποιηθεί στο Λος Αντζελες με την παρουσία 10 μεγάλων στούντιο της βιομηχανίας.

Το Χόλιγουντ θα γιορτάσει το άνοιγμα των αιθουσών στις 19 Μαΐου

Οι κινηματογραφικές αίθουσες στην Αμερική να ξανανοίγουν. Στην Καλιφόρνια οι αίθουσες ανοίγουν την επόμενη εβδομάδα με πληρότητα 50%, κι από τις 15 Ιουνίου με 100% πληρότητα, ενώ στη Νέα Υόρκη οι αίθουσες αναμένονται να ανοίξουν την 1η Ιουλίου.

Και για να γιορτάσει το άνοιγμα των αιθουσών, το Χόλιγουντ ετοιμάζει στις 19 Μαΐου ένα μίνι CinemaCon στο Λος Αντζελες στο οποίο αντιπρόσωποι από 10 διαφορετικά στούντιο θα παρουσιάσουν τις επερχόμενες ταινίες τους με νέα τρέιλερ, Q&As, συζητήσεις με τους σκηνοθέτες, όλα με ένα συνεργατικό μήνυμα υποστήριξης για την κινηματογραφική εμπειρία. Μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί ποια στούντιο αλλά και ποιοι θα είναι καλεσμένοι αυτής της γιορτής.

Διαβάστε ακόμα: Κι όμως - στη Γαλλία ετοιμάζονται, ξανά, για τη Γιορτή του Σινεμά


Το κίνημα The Big Screen is Back, το οποίο πριν λίγες εβδομάδες είχε αναθέσει στον Μάθιου ΜακΚόναχεϊ να πείσει το κοινό να ξαναμπεί στις κινηματογραφικές αίθουσες, ανέφερε σε δήλωσή του «μετά από ενάμιση χρόνο κλειστών κινηματογραφικών αιθουσών, περιορισμών, σύγχυσης των καταναλωτών και των κινηματογραφικών κυκλοφοριών, αυτή η εκδήλωση προορίζεται να είναι μια χαρούμενη γιορτή της βιομηχανίας που όλοι αγαπάμε, στην οποία θα συγκεντρώσουμε τους δημοσιογράφους για να γιορτάσουμε το άνοιγμα των αιθουσών στην Αμερική αυτό το καλοκαίρι. Υπάρχουν πολλά που θα κάνουν το κοινό να ενθουσιαστεί και να περιμένει με αγωνία αυτό το καλοκαίρι.»

Διαβάστε εδώ τους λόγους που θα πρέπει κι εσείς να ενθουσιαστείτε για αυτό καλοκαίρι που έρχεται στις ελληνικές αίθουσες.