Buzz

Το σίκουελ της ταινίας «Σεξ, Ψέματα και Βιντεοταινίες» θα είναι μυθιστόρημα

στα 10

Η αγαπημένη ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ από το 1989 αποκτά σίκουελ αλλά όχι με τη μορφή που κάποιοι ίσως θα περίμεναν.

Το σίκουελ της ταινίας «Σεξ, Ψέματα και Βιντεοταινίες» θα είναι μυθιστόρημα

Η ταινία του 1989 «Σεξ, Ψέματα και Βιντεοταινίες» ήταν η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ και παραμένει ακόμα και σήμερα από τις καλύτερες και πιο αγαπημένες ταινίες του. Φυσικά από τότε έχει κάνει αμέτρητες άλλες ταινίες και φαίνεται πως δεν πρόκειται να σταματήσει σύντομα, παρότι στο παρελθόν είχε δηλώσει αρκετές φορές την συνταξιοδότησή του, αλλά πολλοί ήταν εκείνοι που περιμένουν ακόμα μια συνέχεια της ιστορίας της πρώτης του ταινίας.

Ο Σόντερμπεργκ είχε δηλώσει πως κατά την διάρκεια της πανδημίας είχε γράψει τρία σενάρια μέσα στους τρεις πρώτους μήνες του lockdown, και ένα από αυτά ήταν και το σίκουελ του «Σεξ, Ψέματα και Βιντεοταινίες». Αλλά, αν και είχε ελπίδες να το κάνει κάποια στιγμή, μάλιστα με τις Αντι ΜακΝτάουελ και Λάουρα Σαν Τζιάκομο να του θέλουν να επιστρέψουν, νιώθει ότι η ιδέα έχασε τη στιγμή της και πιθανότατα θα τη μετατρέψει σε μυθιστόρημα, κάτι που θα είναι το πρώτο του.

Διαβάστε ακόμα: Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ ετοιμάζει νέα ταινία με τίτλο «Black Bag»

Steven Soderbergh main

Σύμφωνα με τον Σόντερμπεργκ, η ταινία θα επικεντρώνονταν στους χαρακτήρες της Σίνθια (Σαν Τζιάκομο) η οποία προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την κόρη της πριν από τον επικείμενο γάμο της. Ετσι ακόμα και αν το σενάριο αυτό έχασε την στιγμή του να γίνει ταινία, τουλάχιστον ο Σόντερμπεργκ είναι διατεθειμένος να ικανοποιήσει όλους εκείνους που περιμένουν ένα σίκουελ της ταινίας του εδώ και χρόνια με το να το μετατρέψει σε μυθιστόρημα.

Αλλά αυτό δεν πάει να πει πως ο ίδιος δεν έχει ένα πολυάσχολο πρόγραμμα. Μετά τη νέα του ταινία «Presence», η οποία έκανε πρεμιέρα στο Sundance, το «The Ministry of Ungentlemanly Warfare» με πρωταγωνιστή τον Χένρι Κάβιλ, η οποία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο, το «The Fountain of Youth» με πρωταγωνιστές του Τζον Κραζίνσκι και Νάτιλι Πορτμαν, ανακοίνωσε πρόσφατα θα πως συνεργαστεί και πάλι με τον σεναριογράφο Ντέιβιντ Κόεπ από το «Presence», σε μια νέα ταινία με τίτλο «Black Bag», ένα κατασκοπικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Κέιτ Μπλάνσετ και Μάικλ Φασμπέντερ.