Buzz

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ ετοιμάζει νέα ταινία με τίτλο «Black Bag»

στα 10

Στο κατασκοπικό αυτό θρίλερ, σε σενάριο του Ντέιβιντ Κόεπ, θα πρωταγωνιστούν οι Κέιτ Μπλάνσετ και Μάικλ Φασμπέντερ.

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ ετοιμάζει νέα ταινία με τίτλο «Black Bag»

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ έχει ήδη ένα αρκετά γεμάτο πρόγραμμα. Μετά τη νέα του ταινία «Presence», η οποία έκανε πρεμιέρα στο Sundance την Παρασκευή, το «The Ministry of Ungentlemanly Warfare» με πρωταγωνιστή τον Χένρι Κάβιλ, η οποία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο, ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια ακόμα με τίτλο «The Fountain of Youth» με πρωταγωνιστές του Τζον Κραζίνσκι και Νάτιλι Πορτμαν.

Και φυσικά ο πολυάσχολος σκηνοθέτης δεν φαίνεται πως σταματά μόνο εκεί. Ο Σόντερμπεργκ θα συνεργαστεί και πάλι με τον σεναριογράφο Ντέιβιντ Κόεπ από το «Presence», σε μια νέα ταινία με τίτλο «Black Bag», ένα κατασκοπικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Κέιτ Μπλάνσετ και Μάικλ Φασμπέντερ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ δεν θέλει να κάνει άλλη «Ocean’s 11» ταινία

Steven Soderbergh main

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το την πλοκή της ταινίας, μόνο ότι θα διαδραματίζεται στη Μεγάλη Βρετανία με τα γυρίσματα να αναμένονται να ξεκινήσουν το Μάιο στο Λονδίνο.

Οσο αφορά το «Presence» πρόκειται για μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστές του Λούσι Λιού και Γουέστ Μαλχόλαντ και μιλά για την οικογένεια Πέιν η οποία αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα, ανάμεσά τους και ενός φαντάσματος που θα μπορούσε να είναι φίλος ή εχθρός. Η ταινία, η οποία έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή στο Sundance, φάνηκε να ήταν γεμάτη σασπένς και άγχος που κάποιοι από το κοινό αποχώρησαν από την προβολή λέγοντας πως δεν μπορούσαν να αντέξουν τόσο άγχος για τόσο αργά το βράδυ.