Buzz

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ δεν θέλει να κάνει άλλη «Ocean’s 11» ταινία

στα 10

Αν και είναι ο σκηνοθέτης που έχει κάνει το όνομά του συνώνυμο με το συγκεκριμένο franchise, ο Σόντερμπεργκ πιστεύει πως πλέον ο κύκλος αυτός έχει κλείσει για εκείνον.

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ δεν θέλει να κάνει άλλη «Ocean’s 11» ταινία

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ έχει πολλά στο κεφάλι του αυτόν τον καιρό. Μετά τη νέα του ταινία «The Ministry of Ungentlemanly Warfare» με πρωταγωνιστή τον Χένρι Κάβιλ, η οποία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο, ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια ακόμα με τίτλο «The Fountain of Youth» με πρωταγωνιστές του Τζον Κραζίνσκι και Νάτιλι Πορτμαν.

Οπότε τι γίνεται με τα όσα έχουν ακουστεί για ένα καινούργιο σίκουελ του «Ocean’s 11» το οποίο φαίνεται να αποκάλυψε πρόσφατα ο Τζορτζ Κλούνεϊ και με το αυθεντικό καστ να επιστρέφει; Θα ασχοληθεί καθόλου μαζί του Σόντερμπεργκ ή όχι; Σύμφωνα με τον ίδιον ο κύκλος αυτός έχει ήδη κλείσει.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Variety, ο Στίβεν Σόντερμπεργκ, ο οποίος σκηνοθέτησε τις τρεις πρώτες ταινίες, ρωτήθηκε αν θα είχε κάποια ανάμειξη στις διάφορες ταινίες του «Ocean» που βρίσκονται υπό ανάπτυξη. Ενώ παραδέχτηκε ότι τον προσέγγισαν για να εμπλακεί δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται να δουλέψει σε άλλη.

«Αφού κάναμε την τρίτη ταινία, ένιωσα ότι η σειρά είχε ολοκληρωθεί για μένα. Όταν το στούντιο με πλησίασε για να δει αν θα συμμετάσχω στη συνέχιση του franchise, τους είπα όχι, γιατί απλά δεν αισθάνομαι πως είναι μια κίνηση προς τα εμπρός για μένα. Κυνηγάω κάτι άλλο», εξήγησε ο Σόντερμπεργκ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Γκάι Ρίτσι κάνει ένα πέρασμα από την τηλεόραση με τη νέα του σειρά «The Gentlemen»

ocean's eleven

Πριν λίγο καιρό, επίσης, έγινε γνωστό το σύμπαν του «Ocean’s 11» γίνεται ακόμα μεγαλύτερο με μια ταινία prequel και πρωταγωνιστές τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Μάργκο Ρόμπι οι οποίοι θα παίξουν τους γονείς του Ντάνι Οσεαν, τον ρόλο τον οποίο έπαιζε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στις ταινίες του Στίβεν Σόντερμπεργκ.

Αυτή την prequel ταινία πρόκειται να την σκηνοθετήσει ο Τζέι Ρόουτς με την Κάρι Σόλομον να γράφει το σενάριο. Ενώ η τριλογία με πρωταγωνιστή τον Κλούνεϊ στις αρχές της δεκαετίας του 2000 έλαβε χώρα στο Λας Βέγκας, όπως και η αρχική ταινία του 1960 με πρωταγωνιστή τους Rat Pack, το νέο prequel αναμένεται να λάβει χώρα στην Ευρώπη της δεκαετίας του 1960. Μέχρι στιγμής πέρα από τους Ρόμπι και Γκόσλινγκ δεν έχει ανακοινωθεί κανένας άλλος από το καστ.