Buzz

Ολοι περιμένουν το Mac στο νέο τρέιλερ του «Steve Jobs» του Ντάνι Μπόιλ

στα 10

Εχοντας πάρει τις (οσκαρικές) κριτικές που του αξίζουν, το «Steve Jobs» του Ντάνι Μπόιλ ετοιμάζεται για την έξοδό του τον Οκτώβριο στην Αμερική με ένα νέο, πιο χορταστικό και γεμάτο από Μάικλ Φασμπέντερ τρέιλερ.

Ολοι περιμένουν το Mac στο νέο τρέιλερ του «Steve Jobs» του Ντάνι Μπόιλ

Η νέα, «αλλιώτικη», κινηματογραφική βιογραφία του Στιβ Τζομπς (ξεχάσαμε το «Jobs» του Τζόσουα Μάικλ Στερν σχεδόν από τους τίτλους αρχής) ανήκει στον Ααρον Σόρκιν: εκείνος την εμπνεύστηκε, εκείνος την έγραψε, βασισμένος στο βιβλίο του Γουόλτερ Αϊζακσον για τον ιδρυτή της Apple.

Από εκεί και πέρα, τα ονόματα των συντελεστών άλλαξαν πιο γρήγορα κι απ’ το λογισμικό του iphone. Ο Ντέιβιντ Φίντσερ επρόκειτο να σκηνοθετήσει, αλλά αποχώρησε: τη θέση του πήρε ο Ντάνι Μπόιλ και, πράγματι, εκείνος υπογράφει την ταινία. Το ρόλο του Στιβ Τζομπς επρόκειτο να ενσαρκώσει πρώτα ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, έπειτα ο Κρίστιαν Μπέιλ, αλλά αφότου ο καθένας πήρε το δρόμο του, την ευθύνη ανέλαβε ο Μάικλ Φασμπέντερ, ο οποίος παίρνει κι αυτός το δρόμο του για τα φετινά Οσκαρ στο ρόλο του μεγάλου πρωτοπόρου της Apple.

Δείτε ακόμη: «Fix it.» Μάικλ Φασμπέντερ, στο πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ του «Steve Jobs» του Ντάνι Μπόιλ

Steve Jobs 607

Το ενδιαφέρον εύρημα αυτής εδώ της βιογραφίας του Στιβ Τζομπς (που ελπίζουμε πραγματικά ο Ντάνι Μπόιλ να έχει σκηνοθετήσει με αυτοσυγκράτηση - όχι δηλαδή σαν το «Slumdog Millionaire»), είναι πως εκτυλίσσεται σε τρεις, μόνο, σκηνές που κυλούν σε πραγματικό χρόνο, η καθεμιά στα πρόθυρα λανσαρίσματος ενός από τα προϊόντα της Apple, η τρίτη και τελευταία από τις οποίες συμβαίνει το 1998, με τα αποκαλυπτήρια του iMac.

Στο νέο τρέιλερ του «Steve Jobs» το Mac έχει την τιμητική του, ενώ πίσω από τα πολυτελή γραφεία της Apple αποκαλύπτεται και το προσωπικό δράμα ενός ανθρώπους που βοήθησε τον κόσμο, αλλά κάπου στα μισά ξέχασε να βοηθήσει τον εαυτό του.


Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Steve Jobs Poster 607