Buzz

«It’s easy to get lost in the vastness of space»: Νέο τρέιλερ για το «Star Trek Beyond»

στα 10

Ο Τζάστιν Λιν των «Fast and Furious» παίρνει τη σκυτάλη για το νέο επεισόδιο του Star Trek και το αποτέλεσμα είναι όσο ιλιγγιώδες φανταζόμασταν.

«It’s easy to get lost in the vastness of space»: Νέο τρέιλερ για το «Star Trek Beyond»

Αφού αναζωογόνησε το franchise του «Fast and Furious», ο Τζάστιν Λιν αφήνει πίσω του την καυτή άσφαλτο για να εξερευνήσει την απεραντοσύνη του διαστήματος στην τρίτη ταινία του ανανεωμένου Star Trek. Με τον Τζέι Τζέι Εϊμπραμς να του παραχωρεί τα ηνία της σκηνοθεσίας της σειράς που ο ίδιος αναβίωσε επιτυχημένα με το «Star Trek» του 2009 και να επιβλέπει αυτή τη φορά από τη θέση του παραγωγού, το «Star Trek Beyond» συνεχίζει την ιστορία των νέων Star Trek από εκεί που τη σταμάτησε το «Star Trek Into Darkness» του 2013.

Διαβάστε ακόμη: Στο Enterprise ακούνε Beastie Boys! Τρέιλερ για το «Star Trek Beyond»

Star Trek Beyond 2

Στο «Star Trek Beyond», ο Κάπτεν Κερκ, ο Mr. Spock και το θρυλικό Enterprise επιστρέφουν για να εξερευνήσουν τις πιο μακρινές γωνιές του αχαρτογράφητου διαστήματος. Εκεί, θα συναντήσουν έναν νέο μυστηριώδη εχθρό ο οποίος θα βάλει σε κίνδυνο τους ίδιους και όλα όσα αντιπροσωπεύει η Ομοσπονδία.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε πάλι τους βετεράνους πλέον Κρις Πάιν, Ζάκαρι Κουίντο, Ζόι Σαλντάνα, Σάιμον Πεγκ (ο οποίος συνυπογράφει και το σενάριο με τον Νταγκ Γιουνγκ), Καρλ Ερμπαν, Τζον Τσο και Αντον Γιέλτσιν, ενώ νεοφερμένοι στο καστ είναι οι Ιντρις Ελμπα (κάτω από το βαρύ μακιγιάζ του καινούργιου κακού) και η Σοφία Μπουτέγια.

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ και το πόστερ του «Star Trek Beyond», που αναμένεται να προσγειωθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου:


Διαβάστε ακόμη

Star Trek Beyond poster