Buzz

Στο Enterprise ακούνε Beastie Boys! Τρέιλερ για το «Star Trek Beyond»

στα 10

Χωρίς τον Τζέι Τζέι Εϊμπραμς στη σκηνοθετική καρέκλα το τρίτο μέρος του reboot του «Star Trek» μοιάζει πιο αστείο, πιο action, πιο μακριά και ταυτόχρονα κοντά στο μύθο της θρυλικής σειράς.

Στο Enterprise ακούνε Beastie Boys! Τρέιλερ για το «Star Trek Beyond»

Υποτίθεται ότι δεν πρέπει να ξέρουμε τίποτα για την υπόθεση του «Star Trek Beyond» που υπογράφει σκηνοθέτικά ο Τζάστιν Λιν (των Fast & Furious), επιβλέπει από τη θέση του παραγωγού ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς και συνεχίζει την ιστορία των νέων Star Trek από εκεί που τη σταμάτησε το «Star Trek Into Darkness» του 2013.

Αν όμως μπορεί κανείς να καταλάβει κάποια πράγματα από το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε είναι πως το πλήρωμα του Enterprise βρίσκεται παγιδευμένο σε ένα αφιλόξενο πλανήτη, ο Ιντρις Ελμπα είναι μακιγιαρισμένα κακός και ο Σποκ παραμένει απολαυστικός όσο πάντα.

Σε συνδυασμό με το «Sabotage» των Beastie Boys που παίζει στο φόντο, θυμίζοντας την υπέροχη σκηνή του Κάπτεν Κερκ στο πρώτο «Star Trek» του 2009, η σειρά μοιάζει να βρίσκεται ταυτόχρονα κοντά και μακριά από τον ίδιο της το μύθο - ελπίζουμε όχι για κακό.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Star Trek Beyond»:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: Καμία ελπίδα για τον κόσμο χωρίς τον Λέοναρντ - Μr. Spock - Νιμόι στη ζωή!