Buzz

Spectracular! O Σαμ Σμιθ τραγουδάει το τραγούδι των τίτλων του «Spectre»!

στα 10

Μετά από αρκετό teasing αποκαλύφθηκε πως το τραγούδι των τίτλων του «Spectre» θα ερμηνεύσει ο Σαμ Σμιθ και τα αποκαλυπτήριά του θα γίνουν στις 25 Σεπτεμβρίου.

Spectracular! O Σαμ Σμιθ τραγουδάει το τραγούδι των τίτλων του «Spectre»!

Ο κινηματογραφικός μύθος του Τζέιμς Μποντ απαρτίζεται από κάποια στοιχεία-φετίχ: το shaken, not stirred, μαρτίνι του, την Αστον Μάρτιν, τα Bond Girls, το ζενερίκ πριν τους τίτλους και, φυσικά, το τραγούδι των τίτλων - μπαλάντες που έχουν ερμηνεύσει μερικές από τις καλύτερες φωνές της ιστορίες και έχουν φτάσει μέχρι τα Οσκαρ. Σήμερα, θα λυθεί το μυστήριο που έχει στηθεί γύρω από το τραγούδι του 24ου Τζέιμς Μποντ. Εδώ και μήνες κανείς δεν αποκάλυπτε ποιος το ερμηνεύει και οι παραγωγοί της ταινίας μάς το κρατούσαν για έκπληξη.

Διαβάστε περισσότερα: Kυρίες και κύριοι, το τραγούδι του «Spectre» ηχογραφήθηκε και είναι «συγκλονιστικό»

Εδώ και καιρό, είχαν αναλάβει οι bookies του Λονδίνου να ποστάρουν πιθανότητες και προβλέψεις γιατί τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά. Επικρατέστερος ήταν ο Σαμ Σμιθ. O κάτοχος 4 Grammys και νικητής του Βραβείου Καλύτερου Βρετανού Πρωτοεμφανιζόμενου Μουσικού στα Brit Awards, είναι το sensation της χρονιάς, διαθέτει φωνάρα και θα του ταίριαζε να πάρει τη σκυτάλη από την Αντέλ (που κέρδισε το Οσκαρ με το θρυλικό «Skyfall»).

Διαβάστε ακόμα: Τα 22 τραγούδια του Τζέιμς Μποντ από το χειρότερο στο καλύτερο!

Sam Smith Spectre 607

Ο ίδιος βέβαια, είχε επανειλημμένα δηλώσει ότι οι φήμες «δεν αληθεύουν». Μέχρι χθες το βράδυ που πόσταρε αυτή τη φωτογραφία στο λογαριασμό του στο twitter, που τον απεικονίζει να φοράει το δαχτυλίδι με το logo του «Spectre». Είναι αυτό επίσημη επιβεβαίωση; Οχι. Θα μπορούσε ο Σμιθ να ιντριγκάρει απλά τους φανς του; Πιθανόν. Η σύμπτωση όμως που θέλει τη Sony και την MGM να αποκαλύπτουν σήμερα το κομμάτι, αυξάνει τις πιθανότητες ότι ο Σμιθ με αυτή τη φωτογραφία μάς έκλεισε το μάτι.

Και λίγες ώρες μόνο μετά αποκαλύφθηκε πως το τραγούδι των τίτλων θα τραγουδάει όντως ο Σαμ Σμιθ, ο τίτλος του είναι «Writing's on the Wall» και τα αποκαλυπτήριά του θα γίνουν στις 25 Σεπτεμβρίου. Αναμένουμε...

Spectre Sam Smith

Update:

O Σαμ Σμιθ πόσταρε ένα απόσπασμα από το τραγούδι στον λογαριασμό του στο twitter. Ακούστε το εδώ:

To «Spectre» θα βγει και στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου 2015, σε διανομή της Feelgood Entertainment.

Διαβάστε τα πάντα για το «Spectre»: