Buzz

Ποιος θα πει τελικά το τραγούδι του «Spectre»;

στα 10

Οι μνηστήρες για το ποιος θα πει το τραγούδι του νέου Τζέιμς Μποντ πληθαίνουν. Μαζί τους και αυτοί που αποχωρούν από την κούρσα.

Ποιος θα πει τελικά το τραγούδι του «Spectre»;

Οσοι είναι οι μήνες που έχουν περάσει από την ανακοίνωση του «Spectre», άλλα τόσα είναι και τα ονόματα που έχουν ακουστεί ως υποψήφια για να ερμηνεύσουν το τραγούδι της ταινίας - ακόμη ένα κομμάτι στη μεγάλη ιστορία των bond songs που μέσα στις δεκαετίες γράφουν με το δικό τους τρόπο τη βιογραφία του διασημότερου πράκτορα του σινεμά.

Διαβάστε αναλυτικά: Τα 22 τραγούδια του Τζέιμς Μποντ από το χειρότερο στο καλύτερο!

Μέχρι και σήμερα τα ονόματα των ερμηνευτών που φημολογούνται ως υποψήφια για το bond song νούμερο 24 περιλαμβάνουν από την... Adele (Οσκαρ Τραγουδιού για το «Skyfall») μέχρι τον πρόσφατο θριαμβευτή των Grammy Σαμ Σμιθ και από την Λάνα ντελ Ρέι που έχει πάρει σβάρνα τα κινηματογραφικά μέχρι τον Εντ Σίραν και τη Lady Gaga.

Ο Σαμ Σμιθ, ωστόσο, βγήκε από την κούρσα δηλώνοντας: «Ο κόσμος πιστεύει ότι θα το κάνω εγώ αλλά δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει. Το λέω σοβαρά. Νομίζω πως θα το ήξερα μέχρι τώρα. Ακουσα ότι το τραγούδι θα πει η Ελι Γκούλντινγκ. Σίγουρα δεν είμαι εγώ.»

Εκτός κούρσας είναι και ο Εντ Σίραν, ενώ κανείς άλλος - ανάμεσά τους και η Ελι Γκούλντινγκ - δεν έχει δηλώσει τίποτα δημόσια.

Μέρα με τη μέρα όμως ακούγονται κι άλλα ονόματα, όπως αυτό της Φλόρενς Γουέλς (από τους Florence + The Machine) αλλά και της Mary J. Blige και της Beyonce. Eίμαστε σίγουροι πως μέχρι να κλείσει το συμβόλαιο θα ακούσουμε πολλά ακόμη.

To «Spectre» θα βγει και στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου 2015, σε διανομή της Feelgood Entertainment.

Διαβάστε ακόμη:

Tags: Spectre