Buzz

Η Λέα Σεϊντού στην ταινία «Separate Rooms» του Λούκα Γκουαντανίνο

στα 10

Το queer δράμα του Λούκα Γκουαντανίνο μεγαλώνει το υπέροχο καστ του.

Η Λέα Σεϊντού στην ταινία «Separate Rooms» του Λούκα Γκουαντανίνο

Μια από τις ταινίες που ετοιμάζει ο Λούκα Γκουαντανίνο, μετά το «Chalengers», θα είναι ένα queer δράμα με τίτλο «Separate Rooms».

Η ταινία θα βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Πιέρ Βιτόριο Τοντέλι από το 1989, και θα πρωταγωνιστεί ο Τζος Ο' Κόνορ ως ένας Ιταλός συγγραφέας ο οποίος θρηνεί τον χαμό του συντρόφου του, έναν παθιασμένο Γερμανό τραγουδιστή.

Η υπόθεση του βιβλίου αναφέρει: Σε ένα αεροπλάνο για το Μόναχο, την γενέτειρα του Τόμας, ο Λίο να ονειροπολεί τη συνάντησή και της ζωή τους στο Παρίσι, τις νύχτες στο διαμέρισμα του Τόμας στη Μονμάρτρη και ένα απελπισμένο κυνηγητό υπό την επήρεια ναρκωτικών μέσα στα δάση της βόρειας Γαλλίας. Το τελευταίο βιβλίο του Τοντέλι είναι ένα δυνατό μυθιστόρημα για τη δύναμη της αγάπης και το τραύμα του θανάτου.

Διαβάστε ακόμα: Ο Λούκα Γκουαντανίνο ετοιμάζει δυο ακόμα ταινίες

lea seydoux

Τώρα ανακοινώθηκε πως και η Λέα Σεϊντού θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τον Ο' Κόνορ στην ταινία, σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. Πρόκειται για την πρώτη συνεργασία της ηθοποιού με τον Γκουαντανίνο.

Η ακούραστη Λέα Σεϊντου πρωταγωνιστεί και στην ταινία «Δεύτερη Πράξη» του Κουεντίν Ντουπιέ, η οποία ανακοινώθηκε πως θα ανοίξει φέτος το φεστιβάλ των Καννών.