Buzz

Ο Λούκα Γκουαντανίνο ετοιμάζει δυο ακόμα ταινίες

στα 10

Σε μια από τις πιο παραγωγικές περιόδους της καριέρας του, ο Λούκα Γκουαντανίνο έχει δυο ακόμα ταινίες στα σκαριά.

Ο Λούκα Γκουαντανίνο ετοιμάζει δυο ακόμα ταινίες

Ο Λούκα Γκουαντανίνο βρίσκεται στην πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του. Φέτος θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες όχι μία αλλά δυο ταινίες, το «Chalengers» με τους Ζεντάγια, Τζος Ο' Κόνορ και Μάικ Φάιστ μέσα στον Απρίλιο, αλλά και το «Queer» με τους Ντάνιελ Κρεγκ και Ντρου Στάρκι, το οποίο φαίνεται πως θα είναι έτοιμο για να κάνει πρεμιέρα σε κάποιο φεστιβάλ μέσα στο καλοκαίρι (πιθανότατα στη Βενετία).

Αλλά αυτό δεν πάει να πει πως ο Ιταλός auteur είναι έτοιμος να ξεκουραστεί. Ηδη μετά από αυτές έχει ήδη σκεφτεί τις επόμενες δυο του ταινίες και μάλιστα και οι δυο έχουν τα πρώτα μέλη στο καστ τους.

Διαβάστε ακόμα: Ο Λούκα Γκουαντανίνο θέλει να κάνει ένα ριμέικ της «Μούμιας»

josh O'Connor

julia roberts

Η μια θα έχει τίτλο «Separate Rooms», η οποία θα βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Πιέρ Βιτόριο Τοντέλι από το 1989, και θα πρωταγωνιστεί και πάλι ο Τζος Ο' Κόνορ. Πρόκειται για ένα ακόμα queer δράμα το οποίο μιλά για έναν Ιταλό συγγραφέα (Ο' Κόνορ) ο οποίος θρηνεί τον χαμό του συντρόφου του, έναν παθιασμένο Γερμανό τραγουδιστή.

Η άλλη πρόκειται για ένα θρίλερ με τίτλο «After the Hunt» σε σενάριο της Νόρα Γκάρετ και παραγωγή του Amazon Studios και στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Τζούλια Ρόμπερτς. Η ταινία μιλά για μια καθηγήτρια κολεγίου (Ρόμπερτς) που βρίσκεται σε ένα προσωπικό και επαγγελματικό σταυροδρόμι όταν μια μαθήτρια κατηγορεί έναν από τους συναδέλφους της και ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν της απειλεί να βγει στο φως.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας των δυο αυτών ταινιών, αλλά δεν θα μας φανεί περίεργο αν και οι δυο βγουν μέσα στο 2025.