Buzz

Ο Λούκα Γκουαντανίνο κάνει σερβίς το πρώτο τρέιλερ της νέας του ταινίας «Challengers»

στα 10

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο.

Ο Λούκα Γκουαντανίνο κάνει σερβίς το πρώτο τρέιλερ της νέας του ταινίας «Challengers»

Ο Λούκα Γκουαντανίνο επιστρέφει με τη νέα του ταινία πίσω στις ρίζες του. Μετά από δυο ταινίες τρόμου, η νέα ταινία του αγαπημένου Ιταλού auteur έχει να κάνει με ένα ερωτικό δράμα, αλλά αυτή την φορά θα εξελίσσεται μέσα στον κόσμο του επαγγελματικού τένις.

Διαβάστε ακόμα: Το «Queer» του Λούκα Γκουαντανίνο ξεκινά τα γυρίσματά του αυτόν τον μήνα

challengers

Με τίτλο «Challengers» η ταινία ακολουθεί την ιστορία μιας νεαρής κορυφαίας τενίστριας, η οποία θεωρείται από πολλούς ως το παιδί θαύμα στο χώρο αυτό. Η ίδια είναι και αντικείμενο πόθου από δύο άντρες, επίσης παίκτες του τένις, που προσπαθούν να κερδίσουν την καρδιά της. Ομως όλα αλλάζουν όταν εκεί χτυπάει το γόνατό της, οδηγώντας την να παντρευτεί με έναν από αυτούς και να επιλέξει μια ζωή ως προπονήτρια. Αλλά ο ανταγωνισμός, μέσα και έξω από το παιχνίδι, δεν έχει σταματήσει.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ζεντάγια, Τζος Ο’ Κόνορ και Μάικ Φάιστ ενώ το σενάριο της ταινίας το έχει γράψει ο Τζάστιν Κουρίτσκες.

Το «Challengers» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 15 Σεπτεμβρίου. Αρα μάλλον θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας τέλος του καλοκαιριού.