Buzz

Ο Λούκα Γκουαντανίνο θέλει να κάνει ένα ριμέικ της «Μούμιας»

στα 10

Ο Γκουαντανίνο συνεχίζει να δείχνει ερωτευμένος με τον είδος του κινηματογραφικού τρόμου, λέγοντας πως θα ήθελε να κάνει ένα ριμέικ της κλασσικής ταινίας «Η Μούμια».

Ο Λούκα Γκουαντανίνο θέλει να κάνει ένα ριμέικ της «Μούμιας»

Ο Λούκα Γκουαντανίνο δεν του αρέσει να γυρίζει μόνο ρομαντικές ταινίες. Μπορεί το «Να Με Φωνάζεις με τ’ Ονομα Σου» να τον καθιέρωσε στο είδος αυτό, αλλά ο Γκουαντανίνο μας έχει δώσει και μερικές ξεχωριστές ταινίες τρόμου, όπως το ριμέικ ου «Suspiria» και το πρόσφατο «Bones and All», στο οποίο έχει καταφέρει να συνδυάσει με επιτυχία και τα δυο αυτά κινηματογραφικά είδη.

Αραγε θα συνεχίσει να μας δουλεύει πάνω σε αυτό το genre; Αυτή την ερώτηση του έκανε και το Collider, στο οποίο βρέθηκε ο Γκουαντανίνο για μιλήσει για τη νέα του ταινία «Bones and All», η οποία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες. Και από ό,τι φαίνεται έχει κάτι στο μυαλό του.

Διαβάστε ακόμα: Πόση σχέση έχει τελικά το «Bones and All» με τις... ορέξεις του Αρμι Χάμερ;

The Mummy Boris 607

«Νομίζω πως θα ήταν εκπληκτικό να κάνω [ένα ριμέικ] της “Μούμιας”. Είναι ένα σάπιο σώμα σε σάπιους επιδέσμους, οπότε αυτό που υπάρχει μέσα είναι [το ίδιο] ενδιαφέρον με αυτό που είναι έξω… Θα πρέπει να είναι πολύ τρομακτικό. Θα πρέπει να είναι μια μικρή ταινία αλλά με πολύ βάθος και πολύ τρομακτική», δήλωσε με αρκετό ενθουσιασμό ο Γκουαντανίνο.

Αν και όλο αυτό ακούγεται πραγματικά αρκετά ενδιαφέρον και θα θέλαμε να δούμε πως θα προσέγγιζε την ιστορία ο Γκουαντανίνο, η Universal, η οποία έχει και τα δικαιώματα της ταινίας, τον τελευταίο καιρό μοιάζει περισσότερο να ακολουθήσει μια blockbuster τακτική για τα κινηματογραφικά της τέρατα παρά το είδος τρόμου μέσα από το οποίο γεννήθηκαν. Ελπίζουμε μόνο ίσως αυτό, κάποια μέρα, να γίνει πραγματικότητα.