Buzz

Πόση σχέση έχει τελικά το «Bones and All» με τις... ορέξεις του Αρμι Χάμερ;

στα 10

Ο Λούκα Γκουαντανίνο αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να σταματήσουν να ακούγονται διάφορες παράλογες συνδέσεις της ταινίας του με τις... ορέξεις του Αρμι Χάμερ.

Πόση σχέση έχει τελικά το «Bones and All» με τις... ορέξεις του Αρμι Χάμερ;

H νέα ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο «Bones and All» έχει καταφέρει να δημιουργήσει αρκετό buzz γύρω από αυτήν, ακόμα και πριν κάνει την πρεμιέρα της (και βραβευτεί) στο φεστιβάλ της Βενετίας, μερικές φορές και για τους λάθος λόγους.

Ενας από αυτούς ήταν και η σύνδεση των κανίβαλων χαρακτήρων της με το όνομα του Αρμι Χάμερ, με τον οποίο ο Γκουαντανίνο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία «Να με Φωνάζεις με τ’ Ονομά σου», και τα όσα έχουν ακουστεί για τις περίεργες… ορέξεις του.

Ο ίδιος μιλώντας σε ένα masterclass μίλησε για αυτές τις αναφορές και τις χαρακτήρισε απλά εξωφρενικές. «Ο Ντέιβιντ Κάσγκανιτς και η Τερίσα Παρκ, ο σεναριογράφος και μια από τους παραγωγούς μας, εργάζονται στο “Bones and All” από τότε που κυκλοφόρησε το βιβλίο. Πριν από πολλά χρόνια, πιθανότατα την εποχή που γυρίζαμε το “Να με Φωνάζεις με τ’ Ονομά σου”. Hταν να το σκηνοθετήσει ο αγαπημένος συνάδελφος Αντόνιο Κάμπος, αλλά αποφάσισε να μην το κάνει. Τότε μου έδωσαν το σενάριο. Οποιαδήποτε συσχέτιση με αυτά τα είδη ηλίθιων υπονοούμενων είναι παράλογη», δήλωσε πιο συγκεκριμένα ο Γκουαντανίνο.

Διαβάστε ακόμα: Fine young cannibals. Νέο τρέιλερ του «Bones and All»

bones and all

Στην ταινία, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο young adult βιβλίο της Καμίλ ΝτεΑντζέλις, πρωταγωνιστεί η Τέιλορ Ράσελ στον ρόλο μιας ηρωίδας η οποία προσπαθεί να καταλάβει γιατί έχει την επιθυμία να... τρώει τους ανθρώπους που την αγαπούν. Ξεκινά λοιπόν ένα road trip μέσα στις ΗΠΑ με σκοπό ψάξει τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ, αναζητώντας τη ρίζα του κακού. Τότε θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί έναν νεαρό τυχοδιώκτη, τον οποίο ερμηνεύει ο Τίμοθι Σαλαμέ, που κι εκείνος ψάχνει τον εαυτό του στους δρόμους μιας χαμένης Αμερικής.

Τη σεναριακή διασκευή έχει αναλάβει ο πιστός συνεργάτης του Γκουαντανίνο, Ντέιβιντ Κάσγκανιτς («Suspiria», «Α Βigger Splash») και πρωταγωνιστούν (εκτός από τον Τίμοθι Σαλαμέ και την Τέιλορ Ράσελ) και οι Μαρκ Ράιλανς, Τζέσικα Χάρπερ, Αντρέ Χόλαντ, Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, Φρανσέσκα Σκορσέζε και Κλόι Σεβινί.

Το «Bones and All» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Νοέμβριο.