Buzz

Ράιαν Κούγκλερ και Μάικλ Μπ. Τζόρνταν ξανά μαζί σε μια ταινία με βρικόλακες

στα 10

Αλλη μια ταινία με βρικόλακες; Μπορεί, αλλά τα ονόματα των Κούγκλερ και Τζόρνταν στο πρότζεκτ μας γεμίζουν με ενθουσιασμό.

Ράιαν Κούγκλερ και Μάικλ Μπ. Τζόρνταν ξανά μαζί σε μια ταινία με βρικόλακες

Η επαγγελματική σχέση του Ράιαν Κούγκλερ και του Μάικλ Μπ. Τζόρνταν φαίνεται πως είναι αρκετά δυνατή. Εχουν ήδη συνεργαστεί σε αρκετές ταινίες μαζί όπως το «Fruitvale Station», το «Creed» και στο «Black Panther» και δεν λένε να σταματήσουν μόνο εκεί.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε κυκλοφορήσει μια φήμη πως οι δυο τους ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά σε μια ακόμα ταινία, με σκοπό να δημιουργήσουν έναν καινούργιο franchise. Αυτή τη στιγμή προσπαθούν να το πουλήσουν με τρία μεγάλα στούντιο —Sony, Warner Bros. και Universal— όπου, αν και δεν γνωρίζουμε τις πλήρεις λεπτομέρειες για την πλοκή της, έγινε γνωστό ότι πρόκειται για μια ταινία εποχής με βρικόλακες.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν θέλει να δημιουργήσει το δικό του Creed-verse

ryan coogler michael b jordan

Αλλά γιατί δεν ακούγονται στούντιο όπως Amazon, Netflix και Apple; Σύμφωνα με το Deadline ο Κούγκλερ θέλει η ταινία του να έχει μια παγκόσμια κινηματογραφική πορεία κάτι που θα ήταν μάλλον αδύνατο αν ένα από αυτά τα στούντιο την αγόραζε.

Η ταινία ακούγεται πως δεν θα έχει σχέση με κάποιο άλλο ήδη υπάρχον franchise και φαίνεται πως θα έχει ένα budget περίπου στα 90 εκατομμύρια δολάρια, με τον Κούγκλερ να θέλει να ξεκινήσει την παραγωγή στα μέσα του 2024 (οπότε αν όλα πάνε καλά ίσως τη δούμε στις αίθουσες και μέσα στο 2025).

Ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερα σύντομα.