Buzz

Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν θέλει να δημιουργήσει το δικό του Creed-verse

στα 10

Από spin off live action σειρές μέχρι και... anime!

Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν θέλει να δημιουργήσει το δικό του Creed-verse

Την προηγούμενη εβδομάδα, η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, το «Creed III», κατάφερε να φτάσει στο νο. 1 του αμερικάνικου box office (το ίδιο και εδώ στην Ελλάδα) καταφέρνοντας να φτάσει τα 110 εκατομμύρια δολάρια. Το «Creed» μπορεί να ξεκίνησε ως ένα spin off των ταινιών «Rocky», αλλά μιας και το τέλος της δεύτερης ταινίας αποχαιρέτησε τον χαρακτήρα του Σιλβέστερ Σταλόνε, το franchise μπορεί πλέον να στέκεται μόνο του χωρίς την βοήθεια των στιβαρών μπράτσων του Ρόκι.

Και ήδη έχουν ακουστεί οι προθέσεις του Μάικλ Μπ. Τζόρνταν είτε να κάνει ένα «Creed IV» ή κάποιου είδους spin-off, τα οποία θα αποτελούν το Creed-verse, τα οποία θα είναι και μια επέκταση του franchise. Eχει ήδη γίνει λόγος για ένα spin-off ταινίας με τίτλο «Drago» και τώρα το Deadline έχει περισσότερες λεπτομέρειες για ορισμένες από τις προθέσεις του Τζόρνταν για την σειρά.

Διαβάστε ακόμα: Ο Αντόνις Κριντ επιστρέφει στο ρινγκ με το τρέιλερ του «Creed III»

creed

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες οι συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει, και οι οποίες ακόμα βρίσκονται στα πολύ πρώιμα στάδια τους, περιλαμβάνουν μια σειρά anime η οποία θα συνδέεται με τον Ρόκι (κάτι που ο ίδιος ο Τζόρνταν είχε δηλώσει πως είναι μεγάλος φαν των anime και πως τον επηρέασαν να σκηνοθετήσει για τις διάφορες μάχες στην ταινία του), μια live action σειρά που συνοδεύει τις ταινίες, και μια ταινία η οποία θα επικεντρώνεται στην κωφή κόρη του Αντόνις Κριντ, την Αμάρα, την οποία υποδύθηκε η κωφή ηθοποιός Μίλα Ντέιβις-Κεντ, κάνοντας το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Τζόρνταν μίλησε για μερικά από αυτά, ή τουλάχιστον την ιδέα της επέκτασης του «Creed», σημειώνοντας ότι το «Creed IV» ήταν «σίγουρο» εκτός και αν το «Creed III» αποτύγχανε εισπρακτικά, κάτι που δεν το έκανε, και μετά εξέφρασε την επιθυμία του για περισσότερα πράγματα. «Θέλω απλώς να επεκτείνω το Creed-verse εντός λογικής, αλλά σίγουρα να περιμένετε και άλλα πράγματα γύρω από το Creed», δήλωσε ο ίδιος.