Buzz

Συγγνώμη Τομ, αλλά οι Ρώσοι θα πάνε πρώτοι στο διάστημα αυτή την φορά

στα 10

Η Ρωσία ετοιμάζεται να γυρίσει την πρώτη ταινία στο διάστημα τον επόμενο μήνα με τίτλο «The Challenge».

Συγγνώμη Τομ, αλλά οι Ρώσοι θα πάνε πρώτοι στο διάστημα αυτή την φορά

Μπορεί η Αμερική με τον Νιλ Αρμστρονγκ να νίκησε την Ρωσία στην τιτάνια αναμέτρηση του ποιος θα περπατήσει πρώτος στο φεγγάρι, αλλά για το ποιος θα προλάβει να γυρίσει την πρώτη ταινία στο διάστημα, η Ρωσία φαίνεται πως έχει το πάνω χέρι.

Ο Τομ Κρουζ έχει ανακοινώσει πως θα συνεργαστεί μ' έναν άνθρωπο πολύ πιο αμφιλεγόμενο από τον ίδιο, τον Ιλον Μασκ, και μαζί, με την εταιρεία του, SpaceX, θα βάλουν μπροστά μια περιπέτεια μυθοπλασίας που θα γυριστεί στο διάστημα, με την υποστήριξη της NASA - την πρώτη ταινία που θα γυριστεί... εκεί έξω.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τομ Κρουζ βρήκε τον... διαστημικό του σκηνοθέτη!

the challenge

Αυτό μέχρι τώρα, που η Ρωσία ανακοίνωσε πως ετοιμάζει την πρώτη ταινία με τίτλο «The Challenge», στην οποία μια Ρωσίδα γιατρός πάει σε ένα διαστημικό σταθμό για να σώσει την ζωή ενός αστροναύτη, με την παραγωγή να πηγαίνει στο διάστημα τον επόμενο μήνα για 12 μέρες γυρισμάτων. Κι αυτό καιρό πριν αρχίσουν τα γυρίσματα της ταινίας του Τομ Κρουζ.

Σύμφωνα με το Variety οι προετοιμασία του συνεργείου για να πάει στο διάστημα έγινε με πολύ εντατικούς ρυθμούς μέσα στο 2021, με την πρωταγωνίστρια της ταινίας Γιούλια Πέρεσιλντ να λέει πως πλέον είναι πολύ αργά για όποιες ανασφάλειες μπορεί να είχε για το θέμα: «Αν φοβάσαι τους λύκους τότε δεν θα πρέπει να πηγαίνεις στο δάσος. Δεν υπάρχει χρόνος για φόβο.»

Πάντως η διαστημική ταινία του Τομ Κρουζ με τη SpaceX βρίσκεται, βέβαια, ακόμα στην αρχική προετοιμασία, αλλά κάτι μας λέει ότι σύντομα θα μάθουμε περισσότερα, τώρα μάλιστα μετά από αυτά τα νέα.