Buzz

Ο Τομ Κρουζ βρήκε τον... διαστημικό του σκηνοθέτη!

στα 10

Η προπαραγωγή για την ταινία που θα γυρίσει ο Κρουζ στο διάστημα συνεχίζονται. Μόλις ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης!

Ο Τομ Κρουζ βρήκε τον... διαστημικό του σκηνοθέτη!

Ο Τομ Κρουζ τα έχει κάνει όλα. Κι αν η επιμονή του να γυρίζει πολύ ακραίες action σκηνές και επικίνδυνες αποστολές ο ίδιος, χωρίς κασκαντέρ, μοιάζει με ρίσκο από το... έξω διάστημα, σκέφτηκε ότι δεν έχει γυρίσει μία ταινία ακριβώς εκεί: στο διάστημα. Μέχρι που, πριν από ένα μήνα περίπου, ανακοίνωσε ότι θα κάνει ακριβώς αυτό. Μία ταινία στο διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα: Πάντα ξέραμε ότι ο Τομ Κρουζ ήρθε από το έξω διάστημα...

Για αυτό το πρότζεκτ θα συνεργαστεί με την NASA, αλλά και την εταιρία Space X, του (αμφιλεγόμενου εκατομμυριούχου) Ιλον Μασκ και θα είναι η πρώτη φορά που μία φιξιόν περιπέτεια γυρίζεται εκεί που κανείς δεν ακούει τις κραυγές σου.

Σήμερα, μαθαίνουμε μία πολύ κρίσιμη πληροφορία. Ποιος θα κάτσει στη σκηνοθετική καρέκλα ενός τόσο φιλόδοξου και τόσο επικίνδυνου εγχειρήματος;

Tom Cruse Doug Liman 607

Ο στενός συνεργάτης του Τομ Κρουζ, Νταγκ Λάιμαν. Ο σκηνοθέτης των «The Bourne Identity» και «Mr. & Mrs. Smith», έχει συνεργαστεί με τον Κρουζ στα «The Edge of Tomorrow» και «American Made» και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν εκείνος που έδωσε την ιδέα στον Κρουζ για ένα τέτοιο πρότζεκτ.

Ο Κρουζ δεν εμπιστεύεται μόνο τη σκηνοθεσία στον Λάιμαν, αλλά και το σενάριο, κάτι που ήδη ετοιμάζει.

Αυτά έχουν γίνει γνωστό μέχρι στιγμής - τίποτα για την υπόθεση ή πιθανούς συμπρωταγωνιστές. Αλλωστε, η διαστημική ταινία του Τομ Κρουζ (έτσι την αναφέρει και το IMDB «Untitled Tom Cruise/Space X Project») βρίσκεται ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο προπαραγωγής, και ο Κρουζ πρέπει πρώτα να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «Mission: Impossible 7», που διακόπηκαν εξαιτίας της πανδημίας.

Διαβάστε περισσότερα: