Buzz

Πάντα ξέραμε ότι ο Τομ Κρουζ ήρθε από το έξω διάστημα...

στα 10

Τώρα θα γυρίσει και μια ταινία εκεί!

Πάντα ξέραμε ότι ο Τομ Κρουζ ήρθε από το έξω διάστημα...

Ο Τομ Κρουζ, ο σταρ που γέμισε τους εφηβικούς τοίχους το '80 - '90, που έγινε εξίσου διάσημος για τις ταινίες του, τη δύναμή του στο box office και τη σχέση του με τη Σαϊεντολογία, που χοροπήδησε στον καναπέ της Οπρα και που, ωστόσο, μας εκπλήσσει με την οξυδέρκεια και το χιούμορ του σε κάθε συνέντευξή του και σε μπόλικες κινηματογραφικές επιλογές του (από το «Magnolia» ως το «Tropic Thunder»), ετοιμάζεται για (άλλο) ένα πρότζεκτ που κανείς ως τώρα δεν έχει δοκιμάσει.

Διαβάστε ακόμη: Ο Νίκολας Κέιτζ είναι ο Joe Exotic (που του/μας αξίζει)

Για τη δουλειά αυτή, θα συνεργαστεί μ' έναν άνθρωπο πολύ πιο αμφιλεγόμενο από τον ίδιο, τον Ιλον Μασκ, τον πολυεκατομμυριούχο μηχανικό, βιομήχανο, επιχειρηματία της τεχνολογίας, φιλάνθρωπο, τον live-action Iron Man θα έλεγε κανείς που, σε κάθε του βήμα, εισπράττει ίση κατακραυγή με χειροκροτήματα. Μαζί, ο Τομ Κρουζ κι ο Μασκ, δηλαδή η εταιρεία του, SpaceX, βάζουν μπροστά μια περιπέτεια μυθοπλασίας που θα γυριστεί στο διάστημα, με την υποστήριξη της NASA - θα είναι, φυσικά, η πρώτη ταινία που θα γυριστεί... εκεί έξω.

τομ κρουζ 607

Το ακόμα πιο διασκεδαστικό, είναι πως αυτή εδώ είναι η δεύτερη κι όχι η πρώτη φορά που ο Τομ Κρουζ συζητά να γυρίσει μια ταινία στο διάστημα: Η πρώτη ήταν ιδέα του Τζέιμς Κάμερον - όπως ο ίδιος ο σκηνοθέτης έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του, πριν από 15, περίπου, χρόνια, είχε συμβόλαιο με τη Ρωσία, προκειμένου να επισκεφτεί τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και να γυρίσει ένα τρισδιάστατο ντοκιμαντέρ. Εφόσον, όμως, είχε φτάσει ως εκεί, σκέφτηκε η ταινία να είναι μυθοπλασία και προσέγγισε τον Τομ Κρουζ, λέγοντάς του: «Τομ, εμείς οι δυο, θα κλείσουμε δυο θέσεις στο Σογιούζ, απλώς κάποιος πρέπει να μας εκπαιδεύσει ως μηχανικούς - στο οποίο ο Τομ μου απάντησε, κανένα πρόβλημα, εγώ θα κάνω μαθήματα.»

Η διαστημική ταινία του Τομ Κρουζ με τη SpaceX βρίσκεται, βέβαια, ακόμα στην αρχική προετοιμασία, αλλά κάτι μας λέει ότι σύντομα θα μάθουμε περισσότερα, ίσως ακόμα και πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του «Mission: Impossible 7», που διακόπηκαν εξαιτίας της πανδημίας.