Buzz

Αουτς! Δείτε τον Τομ Κρουζ να σπάει το πόδι του στα γυρίσματα του νέου «Mission: Impossible»

στα 10

Και μετά να συνεχίζει να γυρίζει κανονικά τη σκηνή, σχεδόν σαν να μη συνέβη τίποτα!

Αουτς! Δείτε τον Τομ Κρουζ να σπάει το πόδι του στα γυρίσματα του νέου «Mission: Impossible»

Πολλά μπορεί να πει κανείς για τον Τομ Κρουζ, το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι δύσκολα μπορεί να αμφισβητήσει τον επαγγελματισμό του και την προθυμία του να γυρίζει μόνος του, χωρίς κασκαντέρ, τις περισσότερες από τις ριψοκίνδυνες σκηνές των ταινιών του.

Τον περασμένο Αύγουστο, η επιμονή του αυτή του κόστισε έναν σπασμένο αστράγαλο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας «Επικίνδυνης Αποστολής» με τίτλο «Mission: Impossible – Fallout», η οποία έγινε επίσης η αφορμή να διακοπούν για κάποιο διάστημα τα γυρίσματα μέχρι να αναρρώσει. Η είδηση είχε γίνει γνωστή εδώ και πολύ καιρό, όμως ένα βίντεο κυκλοφόρησε μόλις αποκαλύπτοντας τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του ατυχήματος.

Διαβάστε ακόμη: Μπραντ Πιτ, Τομ Κρουζ, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο: Ολοι μαζί, στον νέο Ταραντίνο;

Mission: Impossible – Fallout 607

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή του Γκράχαμ Νόρτον, «The Graham Norton Show», όπου ο Τομ Κρουζ βρέθηκε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του στο «Mission: Impossible – Fallout», Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Χένρι Κάβιλ και Σάιμον Πεγκ. Και ανάμεσα σε άλλα, μίλησαν φυσικά και για το ατύχημα, το οποίο συνέβη σε μια σκηνή όπου ο Κρουζ έπρεπε να προσγειωθεί ανώμαλα στην άκρη μιας ταράτσας καθώς πηδάει από το ένα κτίριο στο άλλο. Μόνο που προσγειώθηκε ακόμα πιο ανώμαλα απ’ ότι θα έπρεπε...

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Κρουζ δεν σταματά να παίζει, αλλά σκαρφαλώνει στην ταράτσα, συνεχίζοντας κανονικά τη σκηνή. Μόνο και μόνο γι’ αυτό, είμαστε (σχεδόν) έτοιμοι να του συγχωρήσουμε το ανοσιούργημα της περσινής «Μούμιας» του.

Το franchise του «Mission: Impossible» αναμένεται να επιστρέψει στις αίθουσες στις 27 Ιουλίου, σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ ΜακΚουάρι, ο οποίος είχε υπογράψει και το προηγούμενο επεισόδιο, «Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Εθνος», όπως και το «Jack Reacher», επίσης με τον Κρουζ.

Προ το παρόν, δείτε το βίντεο παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

Mission: Impossible – Fallout 607